Romanii din Germania s-au asezat inca de sambata seara la coada in fata sectiei de votare din Munchen, pentru a putea vota duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit unei fotografii postate pe Facebook si transmise pe adresa redactiei. Si la Londra, la sectia de votare de la ICR, primii romani s-au asezat la coada inca de sambata, dupa cum arata un clip video urcat pe YouTube.

Romanii din Munchen, la coada pentru a putea votaFoto: Mircea Daian / Facebook

"La Muenchen deja se asteapta deschiderea sectiei de votare... oamenii astia or venit cu periuta de dinti la ei si stau la coada sa voteze cum stateau parintii lor in comunism la carne, lapte si paine. FELICITARI OAMENI BUNI !!!", este mesajul ce insoteste fotografia distribuita pe Facebook.

Romani la coada la vot inca de sambata la ICR Londra:

  • Rugam cititorii HotNews.ro care cunosc si alte situatii similare sa ne trimita informatii si fotografii

La Ambasada din Paris

La Ambasada din Paris

Foto: Facebook

La Paris, in fata Ambasadei Romaniei au fost depuse flori si lumanari, cu mesajul "Constitutia, odihneasca-se in pace".

Reamintim ca la primul tur al alegerilor prezidentiale mii de romani nu si-au putut exercita dreptul de vot din cauza organizarii defectuoase. Astfel, din cauza numarului mic de sectii de votare, precum si a personalului redus din comisiile electorale, pe 2 noiembrie s-au format cozi imense in fata sectiilor gazduite de reprezentantele diplomatice ale Romaniei.