VIDEO Traian Basescu ii cheama la vot pe toti romanii. Ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:22 Actualitate | Esenţial


Traian Basescu
Foto: Agerpres
Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. "Fac apel la toti romanii de buna credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu isi lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii (...) Eu ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. E rugamintea mea la  toti cei care vreodata au avut incredere in mine", a declarat seful statului.


Broadcast live streaming video on Ustream

HotNews.ro a transmis LIVE TEXT VDEO cele mai importante declaratii ale sefului statului:

Buna seara. Scuze pentru intarziere, dar trebuie sa va spun ca am avut curiozitatea sa vad daca mai sunt actor principal si in ultima zi de campanie a domnului Ponta si constat ca am ramas. Peste cateva ore se incheie campania pe care si eu am urmarit-o, ca si cea mai mare parte a romanilor, cu foarte mult interes. Probabil ca la mine a existat un interes suplimentar pentru ca, dupa 10 ani, voi preda stafeta functiei de presedinte al Romaniei. Primul meu mesaj catre romani este sa mearga la vot, indiferent unde s-ar afla, in tara sau in strainatate, romanii trebuie sa mearga la vot. Si stiu foarte bine ceea ce stiti si dumneavoastra, in Romania votul nu este obligatoriu.

Dar, in acest moment se trece intr-o alta etapa si ar fi rau pentru viitorul tarii daca romanii, indiferent unde s-ar afla si indiferent cat de greu le-ar fi, n-ar face efortul ca maine sa mearga la vot. O mentiune speciala fac pentru cele 3,5 milioane de romani care sunt in strainatate. Ei au mai avut o importanta capitala in continuarea proceselor de modernizare a Romaniei in 2009. De aceea, ca om care a simtit solidaritatea romanilor aflati in strainatate, ca, de altfel, si a multor romani din tara, ii rog in mod special pe romanii care acum se afla in strainatate sa mearga la vot.

Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, pentru ca sectiile de votare sunt la distante foarte mari. Stiu ca le cer cheltuieli mai mari decat pentru romanii din tara, care merg la vot si care au sectiile de votare foarte aproape. Dar ii rog sa inteleaga ca este esential ca duminica sa se prezinte la vot si sa-si aleaga presedintele.

In ceea ce priveste campania electorala, pana la urma ea se finalizeaza, teoretic astazi, la ora 24:00, dar, in fapt, tot acest zbucium al spectrului politic, al oamenilor din partide, al cetatenilor simpli de multe ori din aceasta perioada de campanie se finalizeaza duminica prin exercitarea dreptului suveran al romanilor de a vota. Din acest punct de vedere as face observatia asupra careia asez toata responsabilitatea presedintelui Romaniei, ca a fost evident faptul ca membrii Guvernului, Ministerul de Externe incearca sa obstructioneze votul cetatenilor romani din strainatate.

Avem si cateva elemente foarte clare din care rezulta incercarea de obstructionare a votului romanilor din strainatate: comunicatul de ieri al Ministerului de Externe al Germaniei, care a demontat afirmatiile facute de premierul Ponta ca nu se pot infiinta sectii de votare in afara consulatelor, a consulatelor onorifice si a ambasadelor pe teritoriul Germaniei. Mai mult decat atat, Guvernul Romaniei a fost solicitat sa ceara infiintarea de sectii de votare, ministrul de Externe german utilizand exemplul oferirii de spatii si in alte locuri decat cele mentionate pentru alegerile din Turcia. Deci Germania nu interzice existenta sau infiintarea unor sectii de votare pe teritoriul ei, daca exista o solicitare a statului interesat. Si in cazul nostru trebuia sa fie statul roman, prin Guvernul Romaniei, prin Ministerul de Externe al Romaniei. Am constatat ca speranta mea la numirea domnului ministru Melescanu in functia de ministru de Externe a fost una desarta. Domnul Melescanu a continuat pozitia incorecta a predecesorului sau, fostul ministru Corlatean, incercand sa demonstreze ceea ce nu se poate demonstra, ca nu pot organiza alte sectii de votare decat cele din primul tur.

Este o minciuna. Aveau atat interpretarea Articolului 54 de catre Biroul Electoral Central, cum, de asemenea, aveau la dispozitie ordonanta de urgenta prin care, constatand deficientele de la primul tur, putea sa infiinteze noi sectii de votare, suspendand anumite prevederi din Legea de organizare a alegerilor pentru functia de presedinte, la fel cum au suspendat articole din Legea administratiei publice locale pentru transferul primarilor de la un partid la altul. Aceeasi procedura. Mai mult decat atat, Comisia de la Venetia nu interzice aparitia unor acte normative mai devreme de¬ in intervalul de la alegeri cu sase luni inapoi atat timp cat aceste acte normative ar fi in sprijinul exercitarii dreptului la vot. Din pacate, Guvernul a vehiculat minciuni, fiind foarte clar ca vrea sa obstructioneze votul romanilor din strainatate. Mai mult decat atat, dincolo de exemplul legat de Germania, unde insusi ministrul de Externe a spus ca se pot organiza sectii de votare suplimentare pe teritoriul Germaniei, sunt scrisori de la primari, din Spania si din Italia care pun la dispozitie spatii pentru organizarea turului doi al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei.

Este clar ca Guvernul nu a vrut sa-i lase pe romani, pe romanii din strainatate, sa-si exercite in numar mare dreptul constitutional garantat de a vota. De aceea, ii chem pe romani, pe romanii din strainatate in mod deosebit sa nu se uite la distante, pentru ca ei au aici copiii lor, au aici parintii lor si se vor intoarce aici atunci cand Romania le va oferi conditiile de munca si de trai pe care sa le accepte. Este important ca, dincolo de distantele mari pe care le-ar avea de parcurs, sa aiba in vedere ca duminica discutam despre viitorul tarii lor.

Am informatii ca sunt partide care au decis sa nu-si trimita reprezentanti in sectiile de votare pentru a se putea intarzia viteza la vot. Fac un apel la toate partidele care sunt reprezentate in turul doi, pentru ca sunt aliante, sa-si trimita reprezentantii in sectiile de votare. Altfel, ele insele vor contribui la obstructionarea dreptului de vot al romanilor. Va mai dau informatia ca in baza Articolului 80 din Constitutia Romaniei m-am adresat Biroului Electoral Central, dar si Guvernului si Ministerului de Externe cerand gasirea unei solutii pentru ca in turul doi sa se poata infiinta noi sectii de votare. Am primit raspuns si este foarte clar ca Biroul Electoral Central a permis Ministerului de Externe sa infiinteze noi sectii de votare in turul doi. De ce fac aceasta afirmatie, de fapt Biroul Electoral Central nu are voie sa spuna sa se faca noi sectii de votare la turul doi, pentru ca Articolul 12 stabileste precis cine are obligatia sa stabileasca numarul de sectii si locul de amplasare, dar Biroul Electoral Central interpreteaza corect si in favoarea electoratului, si in favoarea Constitutie, Articolul 54 din Legea 370 pentru alegerea presedintelui si spune ca este obligatorie mentinerea sectiilor de votare pentru turul doi acolo unde sunt liste permanente, iar liste permanente avem numai in tara, in strainatate nu avem liste permanente, ci sunt liste suplimentare asa cum sunt in toate sectiile de votare din Romania.

Va explic ca sa nu ramana dubii, acolo unde sunt sectii de votare pe teritoriul national si sunt liste permanente este interzisa infiintarea de noi sectii de votare pentru ca asta inseamna rearondarea cetatenilor la alte sectii de votare. Si un cetatean care stie ca a votat la o scoala in turul unu va fi dezorientat sa afle cand se prezinta la vot ca el nu este pe lista acolo si trebuie sa mearga in alta parte. Dar nu este cazul in strainatate, acolo nu exista liste permanente, de acea BEC a dat o interpretare corecta, spunand ca nefiind liste permanente se pot infiinta noi sectii de votare. Sigur Ministerul Afacerilor Externe si Guvernul au avut o interpretare obstructionista, ceea ce va limita exercitarea dreptului de vot al romanilor din strainatate. Va mai dau un exemplu, in tara avem o sectie de votare la circa 900 la 1.000 de cetateni cu drept de vot. Numarul actual din strainatate reprezinta o sectie de votare la 10.000 de cetateni, ori Constitutia obliga Guvernul sa creeze conditii pentru ca toti cetatenii sa poata vota. Cand tu ii pui o sectie de votare la distante de 200-500-800 de kilometri, cum sa mearga la vot?!

Dar, chiar si in aceste conditii, eu ii rog pe romanii aflati in strainatate ca duminica sa faca sacrificiul de a se prezenta la vot, pentru ca sunt momente in care toti avem obligatia unui sacrificiu pentru tara. Eu nu le spun cum sa voteze, dar le cer romanilor si, in acelasi timp, ii rog sa-si exercite dreptul constitutional de a vota, oricat de greu le-ar fi. Aici as mai face, legat de scrisoare, o singura mentiune. Domnii de la Guvern au dat interpretarea: presedintele s-a amestecat. Va rog sa va uitati in Articolul 80, alin. 2, in care este clar precizat ca presedintele vegheaza la buna functionare a institutiilor si, aici, avem o institutie, Guvernul Romaniei, si Ministerul Afacerilor Externe care n-au functionat corect si mediaza intre institutiile statului si societate. Pai, societatea a fost zecile de mii de romani care n-au putut vota pe data de 2 noiembrie. De aceea m-am adresat BEC-ului si in baza Articolului 80 din Constitutia Romaniei, precum si in baza articolelor prin care romanilor le este garantat dreptul la vot.

Acum as incerca si un drept la replica, pentru ca n-as vrea ca romanii sa mearga la vot cu propaganda unuia din candidati si sa si creada ca este adevarat. Am sa incep intai prin chestiunile de ordin personal. In aceasta campanie, in mod repetat, atat candidatul PSD, cat si politicieni din acelasi partid au proferat tot soiul de amenintari. 'Dupa ce-si termina mandatul, Basescu la puscarie', spre exemplu. 'Asta e casa lui Basescu si nu i-o dau'. Sau afirmatii legate de familia mea. As vrea sa le dau un raspuns scurt si sec pe aceste teme. In ceea ce priveste amenintarile cu puscaria, sunt specifice politicienilor din anii 1950, pe vremea cand Ana Pauker domnea prin Romania si vad ca le-a preluat si candidatul PSD la Presedintia Romaniei. Ce pot sa-l asigur este ca in toata activitatea mea nu va gasi incalcari de lege. De asemenea, in ceea ce priveste mult discutata casa, nu am cerut nicio locuinta anume. Unui fost presedinte, conform legii, trebuie sa i se asigure o resedinta in care sa i se poata asigura si paza. In ceea ce ma priveste n-am cerut decat aplicarea legii. Iar daca Victor-Viorel Ponta nu vrea s-o aplice, legea, este problema lui. Nu stau cu caciula in mana la un plagiator. Apropo de jignirile pe care mi le-a adresat in aceasta campanie, vreau sa stiti ca-mi mentin punctul de vedere, ca atunci cand e fata in fata cu mine e ca un pisicut. Cum ajunge in fata unui microfon sau la o televiziune devine erou. In acest sens, dupa ce se termina conferinta de presa si dupa ce vom face transcriptul acestei declaratii, veti gasi pe Facebook-ul meu un filmulet sa vedem cum este pisicutul.

De asemenea, inclusiv astazi, cand inteleg ca s-a refacut USL, prin semnarea si cu Calin Popescu-Tariceanu a unui acord, am inteles ca regimul Basescu este un regim odios si asa a fost prezentat in toata campania. Eu fac urmatoarea afirmatie: ce au facut astazi liderii aliantei de stanga este o inselatorie odioasa. Cum poti sa reinfiintezi USL cu PLR care nu este inregistrat? Hai ca domnul Calin Popescu-Tariceanu a ajuns un soi de Agamita Dandanache, este pe un pod si crede ca este pe alt pod sau este in fata cu Chirieac si ii spune Chifu sau... Bun. Varsta la unii oameni produce efecte, dar ma asteptam ca macar ceilalti sa realizeze ca omul asta nu are un partid si eu au refacut USL. Nu ma deranjeaza pentru ca, pentru mine, lucrurile sunt la sfarsit de mandat, dar ma deranjeaza inselatoria, falsul. Si pentru ca suntem in zona de falsuri, hai sa vedem ce a insemnat regimul Basescu. Astazi vad un tandem: Ponta-Tariceanu.

Eu mi-am inceput primul mandat in decembrie 2004 si il voi termina in decembrie 2014. Deci, 10 ani. Ia sa vedem ce s-a intamplat in acest regim 'odios': din 2004 pana in 2008 prim-ministru a fost Calin Popescu-Tariceanu. Din 2012 mai pana in decembrie 2014 prim-ministru este Victor-Viorel Ponta - trei ani. Deci, patru de la Tariceanu si cu trei de la Ponta sunt sapte ani in care prim-ministri au fost ei. Si sa mai punem un an, 2009, in care PSD, inclusiv Victor Ponta, au fost la guvernare, iar Ponta in Guvern. Oameni buni, eu am putut face ce a fost de facut in reformele structurale ale statului doar doi ani, in rest a trebuit sa lupt cu un Ponta si cu oamenii lui, cu un Tariceanu si cu oamenii lui, unu - sa apara raportul de condamnare a comunismului, ca regim ilegitim si criminal.

Acela a fost momentul in care s-a declansat ura, in 16 decembrie 2006. A trebuit sa lupt cu ei sa apara ANI. Poate isi mai aduce aminte domnul Tariceanu ca vreo trei luni a refuzat sa dea drumul la actul normativ legat de ANI si a trebuit sa ma duc in sedinta de Guvern pentru ca legea, prin care astazi functioneaza ANI, sa treaca prin Guvern. In conditiile acestea, in conditiile in care nu am negociat cu ei justitia, sigur ca li se pare un regim odios, dar este un regim in favoarea oamenilor, un regim care a pus pe picioare institutiile statului. Retineti, asa-numitul regim Basescu de zece ani, inseamna sapte ani cu Tariceanu si Ponta prim-ministri si un an cu PSD la guvernare. Deci opt ani din zece au fost la putere. Nu stiu daca li se mai pare odios regimul. A trebuit sa vina un guvern Boc sa refaca echilibrele macroeconomice dupa dezastrul lasat de domnul caruia ii duduia economia in cap cand era criza economica profunda, iar eu mi-am facut campania din 2009 cu doua zile de salarii taiate la personalul bugetar in noiembrie si cu alte doua zile in decembrie, pentru ca nu aveam bani, nu ca a fost cineva care a vrut sa nu plateasca drepturile oamenilor.

Au fost urmarile dezastrului de guvernare al lui Calin Popescu-Tariceanu, care a lasat tara in fata crizei si ne-a dus la masuri extreme in 2010 intr-o situatie financiara incredibil de dificila. Probabil ca putini inteleg in ce situatie a lasat acest Calin Popescu Anton Tariceanu tara. Si astazi se pupa cu Ponta. Ponta sa spuna bogdaproste ca i-a lasat Boc o tara echilibrata macroeconomic. Pe sacrificiul lui Emil Boc are el astazi o situatie in care-si poate permite sa mituiasca romanii cu bani direct de la buget. Vreau sa-i felicit pe acei profesori care nu au primit mita oferita de Guvern sambata si duminica trecuta, banii cu care sa-si poata cumpara carti. S-au simtit umiliti. Pana si la oamenii cu putini bani sentimentul umilintei functioneaza, iar Guvernul i-a umilit sau a vrut sa ii umileasca.

As spune un lucru: oamenii acestia, de cand sunt impreuna, nu au propagat decat ura. Au impartit tara in 'basisti' si in electorat bun.

Eu ii chem pe 'basisti' sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. Este rugamintea mea la toti aceia care vreodata au avut incredere in mine. Si-l atentionez pe Victor Ponta sa nu se bucure de ura pe care o raspandeste el, oamenii lui si televiziunile care il servesc. Ei reprezinta un grup care ar vrea ca tara sa fie ca inainte de 2004. Or, responsabilitatea romanilor, responsabilitatea 'basistilor' este sa vina duminica la vot si sa nu lase tara pe mana unor demagogi care au in spate hoarde de corupti pe care trebuie sa-i serveasca. Fac din nou un apel la toti romanii de buna-credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu-si lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii care stau in fata puscariilor. Va multumesc mult! Va doresc o seara buna!


Citeste mai multe despre   

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


45223 vizualizari

 • -57 (75 voturi)    
  mdea (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:36)

  demaGOGU [utilizator]

  daca cineva isi inchipuie ca Nero pleaca fara a da foc Romei se inseala.
  • +38 (42 voturi)    
   ar face bine, din foc se naste Curatenia (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:52)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   asta nu pricepi tu si TOTi USLamishtii de serviciu
   p.s in lipsa lui HREBE, cine va baga banii pe card ?
   • +16 (18 voturi)    
    Se misca tara... (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:27)

    thatchme [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    S-ar putea sa eXplodeze mamaliga!
    • +4 (8 voturi)    
     Bravo Base! (Vineri, 14 noiembrie 2014, 22:58)

     Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

     Toti basistii la vot! Asta e mesajul. Ei vor face diferenta.
    • +2 (2 voturi)    
     DEVREME (Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 12:50)

     Privitor.ca.la.teatru [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

     Credeti ca daca mergem CAT MAI DEVREME la vot in Romania, prezenta crescuta va fi o incurajare pentru cei nehotarati ca sa vina si ei la vot? Votul incepe la ora 7.00...
  • +22 (26 voturi)    
   stii istorie (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:55)

   Withdrawal [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Pana una alta e vorba de B si de Romani. ti-e teama de flacari?
   • +8 (16 voturi)    
    Daca ponta e ales presedinte (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:31)

    thatchme [utilizator] i-a raspuns lui Withdrawal

    Romania va arata exact precum un stat fundamentalist ortodox, de data aceasta, nu islamic. Statele islamice fundamentaliste de genul Iran, Siria, au o camarila politica cu increngaturi de famiglie sustinute de teologii lor in frunte cu un "presedinte" si un parlament profund corupte. ADIO DEMOCRATIE...
    • +3 (7 voturi)    
     22.12.14 (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:33)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

     va Curata Cotroceniul De NEinvitati...Sa Te Fereasca Domnu de Mania oamnilor tov Dottore...ashes to ashes/dust/to dust
  • +19 (21 voturi)    
   foc (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:05)

   giigi [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   nuclear... :P
   cica distruge microbii.
  • +15 (19 voturi)    
   Pot să stiu si eu (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:40)

   AlinIon1 [anonim] i-a raspuns lui demaGOGU

   de ce sunt mintit cu atâta nerusinare ? Toate posturile tv anuntă că la 18.30 vorbeste Băsescu si când colo ce să vezi ....vorbeste Ponta ? Ce fel de strategie mai e si asta ? Ma avem presă in România sau chiar toata e afiliata lui Tonta ?
   • +18 (20 voturi)    
    atentie (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:02)

    fit [utilizator] i-a raspuns lui AlinIon1

    Cred ca Base a asteptat sa termine Ponta, cel fara de simt... care a vorbit exact de la 18, 30. PSD a facut asta special si ca sa abata atentia si de la mitingurile de protest din tara.
  • +8 (22 voturi)    
   incredibil (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:42)

   Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Toate televiziunile transmit in direct discursul lui Ponta de la 18:30!
   Basescu asteapta cuminte la rand.
  • +7 (11 voturi)    
   mdea (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:43)

   potaissa [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   daca cineva isi inchipuie ca tu-ai putea scrie ceva inteligent se inseala.
  • +16 (18 voturi)    
   Da Câpitane VENIM... (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:54)

   Venier [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   si vom fi multi !
  • +4 (8 voturi)    
   Domnule Gogu Dema, (Vineri, 14 noiembrie 2014, 22:58)

   Ion B [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Faci o eroare intentionata Nero este Ponta si Roma o sa fie Bucurestiul dupa cel mult doi ani de "domnie" a lui WP.
   Hai sa traiesti.
  • +4 (10 voturi)    
   Hanibal ante portes!!! (Vineri, 14 noiembrie 2014, 23:08)

   rebecai [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Domnule Presedinte Traian BASESCU, nu puteti sa deveniti un alt Emil Constantinescu. Intotdeauna ati dat peste mana hotilor, mogulilor si politrucilor PSD-isti. Nu aveti voie sa va opriti. Faceti ce stiti mai bine: FITI un CONDUCATOR PUTERNIC! Provocati-i sa-si dea mastile jos. Ponta este o carcasa fara suflet.
   Dumneavoastra aveti suflet. Aratati-le tuturor DIFERENTA. Nu lasati ROMANIA sa aleaga un om fara viata, o creatura fara inima/ fara mila cum este Ponta. Sunteti bunic. FELICITARI! Si parintii nostri sunt bunici. Nepotii dumneavoastra si ai romanilor trebuie sa stie ca ati LUPTAT pana la CAPAT ca un EROU, nu ca un mercenar sau ca un fricos. MIZATI pe PATRIOTISMUL PROPRIU si nu pe calculele celor din jur. Bunul Dumnezeu sa va va INSPIRE si sa va dea CURAJ!
 • +14 (28 voturi)    
  gata! (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:41)

  Itsoc [utilizator]

  a venit timpul pentru nucleara!

  ...sau poate ca ne spune iarasi ca amandoi candidati sunt de toata jena si ca el considera ca DOAR UDREA ar fi fost BUNA pentru Romania!

  insa cred totusi ca e nucleara acum la inchiderea campaniei!

  am emotii!
  • -13 (17 voturi)    
   nucleara (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:32)

   Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   Nucleara pe care ai asteptat-o cu atata speranta s-a dovedit un mare fasss.
   Am retinut doua aspecte esentiale:
   1. Base pregateste terenul pentru contestarea alegerilor pentru ca asteapta ca sa mai apara cazuri in care in diaspora sa fie sectii unde nu vor putea vota toti alegatorii. La o diferenta de cel putin 4 procente in favoarea lui Ponta orice contestare va fi respinsa din scaun.
   2. Partea a doua a fost de fapt de o mojicie fara seaman. No comments.
 • -28 (42 voturi)    
  Declară (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:48)

  CititorulComentator [utilizator]

  Pe propria răspundere că nu va vota de mai multe ori :)
 • +15 (19 voturi)    
  Domnule presedinte (Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:58)

  Bazil [utilizator]

  nu ascund faptul ca din 2004, ori de cate ori votam, daca pe buletinul de vot era scris Basescu, puneam stampila pe el (locuiesc in vestul Romaniei). Daca in seara asta detonati o nucleara (vorba lui Itsoc) care sa il puna cu botul pe labe pe Monta, veti iesi demn de la Cotroceni. Daca nu aveti butonul nuclearei, mergeti mai bine sa va vedeti nepotul si amanati conferinta de presa dupa ce trec alegerile de Duminica.
  • -15 (23 voturi)    
   poate (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:39)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Bazil

   vrea sa mai spuna inca o data ca udrea e buna pentru Romania, unica, singura, bla bla...
 • +26 (30 voturi)    
  panica maxima (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:04)

  Inuka [utilizator]

  Indiferent ca va face declaratii despre starea vremii sau vreun dosar secret simpla anuntare a unei declaratii de presa baga in fibrilatie partidul-stat.
  Asta e definitia unui om politic.
 • +22 (24 voturi)    
  intarzie (Vineri, 14 noiembrie 2014, 18:39)

  Itsoc [utilizator]

  semn ca l-a sunat Pisicul si ii plange la telefon sa nu-i ia jucaria.
  "- Bine bai Viorele, ti-am zis sa nu te bagi in treburi pentru oameni mari? ti-am zis ca nu e de tine sa fii presedinte? acum ce sa-ti fac?"
 • +4 (10 voturi)    
  Filmulet (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:08)

  Butonel Mufa [utilizator]

  A zis ceva de un filmulet cu Ponta dupa conferinta, pe pagina lui Facebook. O fi acolo nucleara?
 • +10 (12 voturi)    
  pONTA, game over? (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:11)

  Klaus_CT [utilizator]

  am mai spus-o, era nevoie si de traian basescu in aceeasi barca cu noi! nu este nevoie de prea multe cuvinte, un simplu multumim, domnule presedinte este de ajuns!
  cu totii la vot! cu totii pentru klaus iohannis!
 • +16 (18 voturi)    
  SUNT BASIST... (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:11)

  Andu1025 [utilizator]

  Si merg la vot!
 • +9 (9 voturi)    
  Hai ca e tare omu (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:13)

  tr0uble [utilizator]

  "Singurul Basescu e asta micu..nepotu"

  Asteptam videoul cu pisicul.
 • -7 (11 voturi)    
  Danke (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:22)

  xalin85 [utilizator]

  Multumim herr Bachus.
  Perfect. Dac-ai vorbi si maine si de alegeri, brici ar fi.
  • -3 (11 voturi)    
   Yesssss (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:07)

   xalin85 [utilizator] i-a raspuns lui xalin85

   Hai si maine. Ca uitase lumea, pls Udrea vorbeste si tu.
 • +23 (27 voturi)    
  K.O. !!! (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:25)

  batmanss [utilizator]

  Am spus-o de nenumărate ori , cand marinarul vorbește , trăzneste !! Mulțumim Basescu, o să-ți simțim lipsa , un lider autentic !
  • -1 (9 voturi)    
   de data asta.. (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:58)

   exilatul [utilizator] i-a raspuns lui batmanss

   face, in sfirsit, si el ceva "bun" pt rom..ca bun politician ce este , si a dat seama ca oricum cei care au votat pt el ( adica pt blonda ) vor vota pe neamt..ca sa si atraga simpatia si a celorlalti care nu sunt in tabara sa, iese acum si le cere romanilor sa iese la vot ( adica sa nu l lase pe plagiator sa cistige )...pai de ce nu ai unit, bai marinarule, toata lumea care era impotriva psd ului, inainte de primul tur...ca sa aiba timp sa se organizeze..si poate nu se mai ajungea in turul 2 , cistiga neamtul din prima...de fapt profita si asta, c atoti din politica, de prostia poporului roman....
   • -2 (6 voturi)    
    Udrea a trebuit sa incaseze (Vineri, 14 noiembrie 2014, 22:44)

    sue_ellen [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

    toata ura impotriva lui Basescu ca sa nu tina teoria psd ca Iohannis este urmasul sau. Acum basistii se mobilizeaza impotriva a ceea ce a fost din totdeauna si anume partidul stat psd. Iohannis trebuia sa convinga foarte multi oameni care au votat usl dar au continuat sa tina cu pnl dupa rupere si nu pot vota chiar cu psd dar nici cu Basescu. Acum sustinerea lui Base nu ii mai derajeaza ci le convine si o accepta.
 • +14 (18 voturi)    
  Festivalul filmului independent in seara asta (Vineri, 14 noiembrie 2014, 19:28)

  derblauereiter [utilizator]

  Ponta zice ca posteaza si el un filmuletz :))

  sper ca "glontul de argint" sa fie totusi la Base, ca de obicei.

  si sa nu uit: Bravo Base!

  episodul "Udrea" pt. mine e uitat, sper sa fie si pt. Basescu (in zona politica vreau sa spun, restul nu ma intereseaza) e mare nevoie de experienta lui pe partea dreapta, indiferent ce se intampla duminica.
 • -6 (8 voturi)    
  sa nu plece mai multi decat vin (Vineri, 14 noiembrie 2014, 20:59)

  jackalphonse [utilizator]

  mai bine taci si nu mai vorbi prostii, ca faci mai multe probleme.
 • +11 (11 voturi)    
  it ain't.. (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:08)

  eyeswideshut [utilizator]

  ..over till the fat lady sings
  :)
 • +10 (12 voturi)    
  justitie? (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:08)

  Stars_and_Stripes [utilizator]

  OK, OK, dar eu nu inteleg un lucru: daca obstructionarea votului este atit de evidenta (si este), de ce platesc cei vinovati? Idem pentru fraudele cu listele suplimentare de la sate. Mai exista vreo urma de lege in tara aia?
  • +5 (5 voturi)    
   probabil... (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:24)

   daia_bre [utilizator] i-a raspuns lui Stars_and_Stripes

   urmaresti stiri de putina vreme... asta nu e de ieri de azi.... e de cand lumea ('89) si daca nu facem ceva va continua...
   ironic: sau poate ai vazut doar a3 pana acum unde era tot verde si frumos. Dar te vad aici pe hn, deci... ai o salvare.
 • +4 (6 voturi)    
  Bravo, Băse! (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:22)

  cinema [utilizator]

  Bravo celor care protestează la această oră pentru drepturile românilor din diasporă! Mergem la vot.
 • +7 (9 voturi)    
  este important să se voteze masiv în țară (Vineri, 14 noiembrie 2014, 21:58)

  visio [utilizator]

  altfel, vorbim vorbe!
 • +9 (11 voturi)    
  n-ai grija (Vineri, 14 noiembrie 2014, 22:15)

  alt destept [utilizator]

  suntem aici si se pare ca suntem multi
  sper sa fim destui

  multumim diaspora si ardeal

  eu mitic fiind prin nascare, nu ouare
 • +7 (11 voturi)    
  Omul ăsta (Vineri, 14 noiembrie 2014, 23:31)

  batmanss [utilizator]

  chiar a fost doar căpitan ? Merita sa fie general...istoria l-a asezat unde îi era locul , sa fie primul om in stat ! Sa traiti domnule președinte !
  • +1 (1 vot)    
   Nu-i destul? (Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 16:36)

   Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui batmanss

   Și Jean Luc Picard a fost tot căpitan.

   Dacă era amiral, ar fi împărtășit trista faimă lui Horthy - aceea de fi amiral fără a avea o flotă.
 • +6 (8 voturi)    
  APEL PENTRU SCHIMBAREA CLASEI POLITICE CORUPTE (Vineri, 14 noiembrie 2014, 23:54)

  GheorgheSilvestrovici [anonim]

  Cu totii la vot ! Nu mai stati acasa! VOTATI IOHANNIS ! VOTATI JUSTITIA, NU CORUPTIA !
  NU VOTATI CORUPTII SI HOTII ! NU SUNTEM NICI RATATII, NICI NEVOLNICII EUROPEI !
  Fiti responsabili, nu lasati pe altii sa decida pentru voi, pentru viata voastra !
  Pasivitatea sau indiferenta este complice cu cei care fura. Cei care tac sunt la fel de vinovati ca si cei care fura si care fug de lege.
  ‘’Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, este complice”- George Orwell.
  NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi. Politicienii corupți în buna parte își voteaza legi pentru hotie.
  10 DECEMBRIE 2013 - MARȚEA NEAGRĂ A DEMOCRATIEI ROMÂNEȘTI.
  54 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNAȚI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUȘINEA EUROPEI !
  Conducerile judetelor si oraselor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE.
  Guvernul ? Tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ?
  De 25 de ani toleram hoti care au distrus economia si au jefuit tara !
  Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care fug cat pot de justitie si cei care fac legi pentru POHTA ce-au pohtit ?
  "Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei"- acad.prof. Florin Constantiniu.
  PSD - PACALEALA SPAGA DISPRETUL CE A DEMONSTRAT IN DOI ANI ? Incalcarea permanenta a drepturilor. 3 milioane de romani sunt fortati de multi ani sa caute de lucru de izbeliste in afara tarii.
  Lipsa de caracter a VIKTATORULUI dominata de orgoliu excesiv, egocentrism, mitomanie, inselaciune perpetua, versatilitate patologica, tupeu, aroganta si HABARNAMISM este catastrofala pentru tara!
  PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE ! Minciuna , demagogia, inselatoriile, manipularile, hotia si lichelismul. Acestea sunt calitatile politicienilor !
  DACĂ NU ACUM, , CÂND ? DACĂ NU NOI, CINE ?
  O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ TREBUIE
 • -1 (5 voturi)    
  El a trebuit s-o propuna pe udrea (Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 3:01)

  KostasP [utilizator]

  Daca iese ponta, basescu e principalul vinovat moral. L-a imbrobodit blonda.
  • 0 (2 voturi)    
   Ti-am dat minus pentru ca nu-mi (Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 4:34)

   dbdb [utilizator] i-a raspuns lui KostasP

   vine sa cred ca tu chiar crezi ca l-a imbrobodit blonda!si pentru ca n-ai inteles ca Base are o parte mare de vina!
 • +2 (2 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, 17:39)

  [anonim]Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by