Un cititor HotNews.ro ne-a transmis ca la Ambasada Romaniei din Paris a fost chemata Politia franceza, sute de oameni au ramas la ambasada pentru ca nu au putut vota, iar spiritele sunt extrem de incinse. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet.

Imagini video cu seful sectiei de vot huiduit de votanti:

Post by Bogdan Stanciulescu.

UPDATE 23.03: Cristian Muresan, un cetatean roman aflat la coada in Paris, a declarat pentru HotNews.ro ca la fata locului au venit circa 100-200 de politisti francezi fata de cei circa o mie de romani. Politistii au inchis portile Ambasadei si din cei o mie de romani au putut intra pentru a continua procesul de vot cam jumatate.

Post by Bogdan Stanciulescu.

Vezi imagini cu evenimentele din interiorul ambasadei din Paris si aici

Post by Daniel Racovitan.

-----------

Purtatorul de cuvant al BEC a precizat, in conferinta de presa de la ora 22.30, ca la Ambasada Romaniei din Paris este o situatie "tensionata".

"Din informatiile pe care le-am obtinut telefonic de la colegii de la biroul electoral pentru sectiile de votare din strainatate, Biroul Electoral nr. 48, inteleg ca este o situatie mai tensionata la Ambasada Romaniei din Paris si s-a solicitat interventia Politiei franceze in acest sens. Sectia de votare, dupa stiinta noastra, s-a inchis la ora 21.00", a declarat Muhulet.

Intrebat cine a solicitat interventia Politiei franceze, Muhulet a raspuns: "Cei de la ambasada, din cate am inteles".

"Nu avem informatii ca ar exista incidente similare" si la alte sectii, a mai afirmat purtatorul de cuvant al BEC.

Scandal in interiorul ambasadei din Paris

Citeste si: