​Un incident electoral a avut loc in Spania, la Coslada, unde, duminica, sustinatori ai candidatului PSD-PC-UNPR la prezidentiale le-au oferit unor alegatori cate un tricou rosu fara insemne electorale, precum si o bere, un suc si o cafea la un bar, pentru a vota pentru Victor Ponta, transmite corespondentul HotNews.ro. 10.000 de romani au votat pana la ora 13.00, in Spania.

Barul de la Coslada, unde au fost invitati alegatoriiFoto: Hotnews

Informatia a fost confirmata pentru corespondentul HotNews si de un barman de la barul cu pricina, situat in apropierea Consulatului romanesc.

Coada la sectia de votare de la Coslada, Spania (Foto: HotNews.ro)

In plus sustinatorii lui Victor Ponta le-au promis alegatorilor romani din Coslada si cate 10 euro de persoana, dar numai pentru turul al doilea de scrutin.

UPDATE. Pana la ora 13, ora Spaniei (14, ora Romaniei), 10.101 de romani au votat in regatul iberic.

In jurul orei 14.00, la Coslada circa 120 de alegatori romani asteptau la coada la o sectie deschisa in Consulatul Romaniei.

Pana la ora 12.00, ora Spaniei (13.00, ora Romaniei), potrivit datelor centralizate, 1.929 de romani au votat la 6 sectii: Madrid 1 (200), Madird 2 (221), Madrid 3 (254), Madrid 4 (227), Coslada (565), Alcala de Henares (462).

In Spania, Ministerul roman al Afacerilor Externe a deschis sectii de votare la : MADRID, COSLADA, ALCALA DE HENARES, GETAFE, ARGANDA DEL REY, MOSTOLES, BURGOS, TOLEDO, GUADALAJARA, SEVILLA, MALAGA, MOTRIL, MURCIA, BARCELONA, LERIDA, REUS, PALMA DE MALLORCA, BILBAO, LOGRONO, PAMPLONA, ZARAGOZA, CALATAYUD, CIUDAD REAL, ALBACETE, ALMERIA, CASTELLON DE LA PLANA, VALENCIA, ALICANTE, LEPE, SANTIAGO DE COMPOSTELA, CORDOBA, GIJON.

Citeste si: