Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: "In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?"

Adelin Petrisor mai scrie ca Alina Bica i-a cerut Andreei Anghel sa nu difuzeze interviul telefonic. Decizia editoriala a fost ca inregistrarea sa fie difuzata.

"Ulterior, purtatorul de cuvant de la DIICOT a mai sunat un reporter din redactie, tot fara rezultat. Andreea a primit si un email in care i se spunea ca prima discutie a fost . Intr-un final, i-a sunat telefonul si directorului Departamentului Stiri, Claudiu Lucaci. Nu stiu cu cine a vorbit, insa el a considerat ca deontologic este sa ascultam rugamintile procurorului-sef DIICOT si ca Andreea trebuie sa o sune din nou pe Alina Bica si sa faca un alt interviu. Eu am postat aici prima inregistrare pentru ca, spre deosebire de seful meu direct, am considerat ca e relevanta din punct de vedere jurnalistic si ca a fost facuta cu respectarea tuturor normelor deontologice. Andreea s-a prezentat si a fost intrerupta chiar cand incerca sa-i spuna ca doreste o declaratie. De asemenea, doamna procuror-sef a dovedit ca era constienta ca discutia nu e ", scrie Adelin Petrisor pe blog.