Votul in strainatate: Cine, unde, cand, cum​

de C.Z.     HotNews.ro
Miercuri, 29 octombrie 2014, 16:03 Actualitate | Esenţial


Harta MAE cu sectiile de vot
Foto: Google Maps
Cetatenii romani aflati in strainatate vor avea la dispozitie 294 de sectii in afara Romaniei pentru a-si exercita dreptul de vot la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014, a informat Ministerul Afacerilor Externe, care pune la dispozitie o harta detaliata a sectiilor de votare.

"La alegerile pentru Presedintele Romaniei din anul 2014, cetatenii romani aflati in strainatate in ziua scrutinului vor putea sa voteze la orice sectie de votare, in baza actelor de identitate prevazute de Biroul Electoral Central (BEC) in Decizia nr. 10/ 2014", a mentionat MAE, intr-un comunicat.

Conditiile in care pot vota romanii din afara tarii au fost detaliate in Ghidul alegatorului roman din straiatate, elaborat de MAE si Autoritatea Electorala Permanenta:

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate care in ziua votarii se afla in Romania:
 • Pot vota la orice sectie de votare din Romania. Ei vor fi inscrisi pe tabele electorale. Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate care voteaza in tara isi pot exercita dreptul de vot dupa ce declara in scris pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la acel tur de scrutin.
 • Ei pot vota in baza unuia dintre urmatoarele acte de identitate, valabile in ziua votarii: pasaportul simplu cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS) sau pasaportul simplu electronic cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS) sau pasaportul simplu temporar cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS).

Cetatenii romani aflati in strainatate in ziua votarii:
 • Cetatenii romani  care se afla in ziua alegerilor in strainatate pot sa isi exercite dreptul de vot la orice sectie de votare organizata in strainatate.
 • Cetatenii romani care voteaza la sectiile organizate in strainatate isi pot exercita dreptul de vot dupa ce declara in scris pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la acel tur de scrutin.
 • Cetatenii romani cu domiciliul in Romania care in ziua votarii se afla in strainatate isi pot exercita dreptul de vot in baza unuia dintre urmatoarele acte de identitate, valabile in ziua votarii: pasaportul diplomatic sau pasaportul diplomatic electronic sau pasaportul de serviciu sau pasaportul de serviciu electronic sau pasaportul simplu sau pasaportul simplu electronic sau pasaportul simplu temporar sau titlul de calatorie.
 • Ei pot sa foloseasca si cartea de identitate daca tara in care se afla permite accesul pe teritoriul sau in baza cartii de identitate.
Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate care in ziua votarii se afla in strainatate:
 • Isi pot exercita dreptul de vot la sectiile de votare organizate in strainatate.
 • Ei pot vota in baza unuia dintre urmatoarele acte de identitate, valabile in ziua votarii: pasaportul simplu cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS) sau pasaportul simplu electronic cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS) sau pasaportul simplu temporar cu mentionarea tarii de domiciliu (CRDS) sau titlul de calatorie.
 • Cetatenii romani care voteaza la sectiile organizate in strainatate isi pot exercita dreptul de vot dupa ce declara in scris pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

Alte informtii despre alegerile prezidentiale:
 • Alegerile pentru Presedintele Romaniei vor avea loc duminica, 2 noiembrie 2014.
 • Votarea incepe la ora 7.00, ora locala, si se desfasoara pana la ora 21.00, ora locala, cand sectia de votare se inchide.
 • Persoanele care la ora 21.00 se afla in sala in care se voteaza  pot sa-si exercite dreptul de vot.
 • Accesul alegatorilor in sala de vot are loc in serii corespunzatoare numarului cabinelor.
 • In cazul organizarii unui al doilea tur de scrutin acesta va avea loc duminica, 16 noiembrie 2014. Conditiile de exercitare a votului pentru turul al doilea sunt aceleasi cu cele din primul  tur.
 • La aceste alegeri NU se utilizeaza CARTEA DE ALEGATOR.
 • Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani cu documente romanesti expirate sau lipsa sa se prezinte din timp la sediile misiunilor  diplomatice sau oficiilor consulare, pentru a obtine acte de identitate valabile.
 • Cetatenii romani care nu mai poseda documente de calatorie valabile pot solicita misiunilor diplomatice si oficiilor consulare ale Romaniei in strainatate eliberarea unui titlu de calatorie, in conformitate cu prevederile legale in materie.Nu este recomandata solicitarea de titluri de calatorie in ziua scrutinului decat daca acest lucru este imperativ necesar pentru motivul reintoarcerii in Romania. Titlurile de calatorie sunt documente cu caracter provizoriu destinate cetatenilor romani in vederea atestarii identitatii detinatorilor pe parcursul drumului de intoarcere din strainatate in Romania. Eliberarea titlurilor de calatorie pentru cetatenii romani cu drept de vot aflati in strainatate se taxeaza potrivit legii, nefiind acordata nici o gratuitate in acest sens.
 • Actele de identitate valabile in locul celor pierdute sau expirate pot fi obtinute in tara - direct de la autoritatile competente; sau in strainatate, prin intermediul misiunilor diplomatice si oficiilor consulare ale Romaniei.
 • Pasapoartele NU pot fi eliberate prin procura.
 • Drept de vot au cetatenii romani care au varsta de 18 ani, impliniti pana in ziua alegerilor inclusiv si care nu au drepturile electorale interzise. In cazul in care va fi organizat un al doilea tur de scrutin, cetatenii romani care implinesc varsta de 18 ani intre cele doua tururi, inclusiv in ziua alegerilor, isi pot exercita dreptul de vot la cel de-al doilea tur de scrutin.
 • Nu au drept de vot debilii si alienatii mintal pusi sub interdictie si persoanele care sunt condamnate prin hotarare judecatoreasca definitiva la pierderea drepturilor electorale.
 • Alegatorul care, din motive temeinice, constatate de presedintele biroului electoral al sectiei de votare, nu poate sa voteze singur, are dreptul sa cheme in cabina de votare un insotitor ales de el, pentru a-l ajuta, care nu poate fi din randul persoanelor acreditate, al membrilor biroului electoral al sectiei de votare sau al candidatilor.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

37816 vizualizari

 • +17 (17 voturi)    
  Bun (Miercuri, 29 octombrie 2014, 16:14)

  lp [utilizator]

  iar trebuie sa intervina cei din strainatate sa ne salveze. de data asta, trebuie sa contribuim si noi, ei merg uneori sute de km pentru a vota, noua de e lene (?!?) sa iesim din casa
  • +18 (20 voturi)    
   voi plagia :) (Miercuri, 29 octombrie 2014, 16:44)

   Europiu [utilizator] i-a raspuns lui lp

   Acum cateva vreme spunea cineva aici ca isi va face o poza in fata consulatului roman pe care, inainte de o posta pe net, o va "trata" cu urmatorul subtitlu:

   "Car rental: 50 EUR. Gas: 30 EUR. Voting against Ponta: Priceless!"

   Cred ca am sa-i fur ideea, muhahaha!
   • +1 (1 vot)    
    me too :)) (Joi, 30 octombrie 2014, 22:54)

    Alexy2 [utilizator] i-a raspuns lui Europiu

    sper sa nu aiba drepturi de autor ... o imprumut si eu :))
  • -2 (6 voturi)    
   Aproape corect (Joi, 30 octombrie 2014, 10:24)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui lp

   In primul rand, romanii din strainatate care voteaza sunt de ordinul zecilor de mii, din cei in jur de 5 milioane.
   In al doilea rand, cand cu suspendarea, NU ne-au salvat cei din Diaspora.
   Iar explicatia e la mintea gainii - doar coincidenta face ca rezultatele sa fi venit la sfarsit, dupa ce s-au inchis urnele de vot prin SUA.
   Daca veneau o data cu restul rezultatelor, nu mai comenta nimeni nimic.
   Nu e ca si cum in al 12-lea ceas, dupa ce Geoana a fost declarat castigator - romanii din strainatate au dat buluc la urne si au rasturnat rezultatul.
   Au votat deodata cu cei din tara dar au fost socotiti ultimii.
   Nu mai fiti basisti fratilor, ca deveniti mai penibili ca useleii, si asta e o performanta.
   • +5 (7 voturi)    
    corect (Joi, 30 octombrie 2014, 12:00)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui HP

    matematic, nu are nici un sens.. daca 51% din voturi se duc la un candidat, fiecare procent are exact aceeasi valoare. putem spune chiar ca ne-au 'salvat' cei care s-au trezit devreme si au votat primii.. ca sa nu fie cozile prea mari mai tarziu si sa-i descurajeze pe cei mai putin hotarati.

    pe de alta parte, cine a votat in afara stie foarte bine ca zecile de mii ar fi fost sute daca statul roman prin MAE nu si-ar fi batut joc de ei, consecvent, la fiecare tur de alegeri.. obligandu-i sa calatoreasca sute de km ca sa voteze si apoi sa mai stea si la cozi ore in sir.

    din pacate nici anul asta nu vom avea vot prin corespondenta. atunci chiar ca am putea vorbi despre 'salvarea' tarii de catre romanii din strainatate.. desi nu cred ca mai sunt 5 milioane cu drept de vot.. multi si-au luat cetatenia straina intre timp si au renuntat pur si simplu sa-si mai bata capul cu birocratia romaneasca pentru a-si clarifica situatia.
    cand se estimeaza prezenta la vot, de ce oare se calculeaza doar % din populatia cu drept de vot aflata in tara? pentru ca MAI si MAE sunt complet incapabile sa spuna cati romani cu drept de vot se afla peste hotare...
  • +2 (2 voturi)    
   Inca odata... (Joi, 30 octombrie 2014, 18:03)

   Cadillac [utilizator] i-a raspuns lui lp

   ...ne vom face datoria!

   In ceea ce ne priveste, noi nu putem fi 'cumparati' cu doi mici s'o bere

   Speram sa va fim de ajutor!

   MERGETI LA VOT!!!
 • +21 (25 voturi)    
  Cum a furat Ponta romanii din Seattle, SUA (Miercuri, 29 octombrie 2014, 16:51)

  RomanAmerican [utilizator]

  Domnii mei va rog sa faceti publica si stirea cum consultatul roman din Los Angeles a refuzat sa aduca urne de vot in Seattle unde sunt peste 2000 de romani, adevarat majoritatea impotriva lui Ponta si a partidului sau.
  Motivul ridicol dat de catre consulat este a nu exista consulat onorific in Seattle, dar cand s-a cerut asa ceva au fost iar refuzati. Probabil in zona in care IQ romanilor imigranti depaseste media (majoritatea muncesc la companii tehnologice renumite in lume) nu este nevoie ca ei sa voteze. mai jos este o lista cu sectii de votare unde NU au fost consulate onorifice:
  • CHARLOTTE – Secţia de votare Nr. 254, Adresa: Centru Educaţional şi Cultural „Romanian M. Society” – 9520 Faires Farm Road, Charlotte, NC 28213
  • HOLLYWOOD – Secţia de votare Nr. 257, Adresa: 2026 Scott Street, Hollywood, FL 33020
  • SACRAMENTO – Secţia de votare Nr. 270, Adresa: Centrul Comunităţii Române (Romanian Community Center of Sacramento) – 5306 Walnut Ave., Building A, Sacramento, CA 95841


  Guvernul Ponta deja incepe cu manipularea voturilor si alegerile nici macar nu au inceput - RUSINE!
  Va rog sa transmiteti stirea despre Seattle peste tot!!
  • -11 (23 voturi)    
   In orice caz... (Miercuri, 29 octombrie 2014, 17:32)

   Blackhawk [utilizator] i-a raspuns lui RomanAmerican

   romanii din Seattle nu sint cei mai modesti. Dar ma rog, daca IQ-ul lor depaseste media... :-)
   • -1 (11 voturi)    
    Fii, te rog, de_cent (eurocent)... (Joi, 30 octombrie 2014, 7:19)

    EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Blackhawk

    ..până şi nivelul oceanului planetar a crescut în ultimul timp, darămite media IQ-lui...în Seattle...Unii votează cu IQ-ul, alţii cu ID-ul...
  • +13 (13 voturi)    
   salut (Miercuri, 29 octombrie 2014, 21:26)

   Stars_and_Stripes [utilizator] i-a raspuns lui RomanAmerican

   Nu stiu daca e rea intentie sau doar incompetenta. Stii cum e, daca vrei sa te enervezi in USA trebuie sa te duci cu treaba la consulatul romanesc... Dar nu este mai aproape Vancouver? Sau nu poti vota acolo? Si eu o sa am de condus 2 ore pina la consulat, dar o plimbare in weekend cu familia nu strica niciodata, inham truck-ul la RV si seara campam undeva pe malul oceanului. Have fun! :)
   • +7 (7 voturi)    
    Canada si nu numai. (Joi, 30 octombrie 2014, 4:09)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui Stars_and_Stripes

    "În Canada vor fi organizate secții de votare la sediile celor patru misiuni diplomatice:

    Ambasada României, 655 Rideau Street, Ottawa, Provincia Ontario, K1N6A3

    Consulatul General Montreal, 1010 rue Sherbrooke Ouest, bureau 610, et. 6, Montreal, Provincia Québec, H3A2R7

    Consulatul General Toronto, 555 Richmond Street West, Unit 1108, P.O. BOX 210, Toronto, Provincia Ontario, M5V3B1

    Consulatul General Vancouver, 555 Burrard Street, Two Bentall Centre, Suite 855, Vancouver, Provincia British Columbia, V7X1M8"

    http://www.mae.ro/sites/default/files/file/2014/alegeri_europarlamentare/2014.04.30_lista_sectiilor_de_votare.pdf

    http://www.mae.ro/node/25786
   • -10 (12 voturi)    
    Si uite-aşa, statul român ţi-a făcut rost de... (Joi, 30 octombrie 2014, 7:20)

    EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Stars_and_Stripes

    ...un sejur de agrement. Nu -nţeleg de ce te plângi..
  • -9 (9 voturi)    
   Deci dupa tine 2000 de alegatori (Joi, 30 octombrie 2014, 8:38)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui RomanAmerican

   reprezinta adevarata majoritate impotriva lui Ponta,pai atunci l-ati rezolvat rapid pe Ponta,cu 3000 alegatori ati castigat alegerile!!!
  • +11 (13 voturi)    
   stai linistit... (Joi, 30 octombrie 2014, 9:03)

   AlinRadu [anonim] i-a raspuns lui RomanAmerican

   In Germania sunt 5 sectii de votare la peste 60.000 de oameni. Din pacate eu sunt suficient de departe de toate incat, ca student, sa nu imi permit sa merg la vot. Inainte era sectie si in Frankfurt, acum s-au razgandit. Poate o sa trecem si noi in secolul 21 referitor la modalitati de a vota...
   • -7 (9 voturi)    
    in Germania (Joi, 30 octombrie 2014, 10:53)

    stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui AlinRadu

    studentii au si loc de munca part-time, poate cel mai adesea dintre toate tarile europene.

    Ma mir ca zici ca nu-ti permiti sa faci o excursie la Bonn.
    • +6 (8 voturi)    
     trimite-i matale bani si se duce (Joi, 30 octombrie 2014, 12:19)

     Europiu [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

     Frankfurt-Bonn e in jur de 70 EUR, dus-intors, cu trenul. Nu e putin, pentru un student/doctorand. De banii astia mananci o saptamana.

     Si, in principiu vorbind: ce te *bip* pe tine grija de finantele omului?
     • -3 (5 voturi)    
      70EUR (Vineri, 31 octombrie 2014, 2:38)

      stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui Europiu

      ...ii face intr-o zi, in cateva ore de munca part-time.
      Da' nah... tre sa mergem la facultate in Germania si sa ne plangem ca n-avem bani pe Hotnews.

      Apoi se mai trezeste si cate-un bolsevic care sa-mi zica sa-i trimit eu bani din Romania lui in Germania ca sa poata merge la vot. Tu te auzi ce vorbesti? Sta matza-n cooda de rusinea ta ma!
      • +3 (5 voturi)    
       ai citit ultima mea propozitie? (Vineri, 31 octombrie 2014, 12:01)

       Europiu [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

       in primul rand, ca aia 70 de euro facuti pe zi sunt povesti - nu toti aplica mindestlohn-ul.

       in al doilea rand, revin: cu banii tai n-ai decat sa faci ce vrei, dar cu ce drept si tupeu ii faci altuia program? Si cica tot eu is bolsevic...
      • +3 (5 voturi)    
       Stefan/Matrafirefox/Daniels 20siceva (Vineri, 31 octombrie 2014, 12:04)

       potaissa [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

       acum dai sfaturi si pentru restul Europei , nu-ti mai ajunge Romania si campania antirusa? Verpiss dich ,Kackvogel...
    • +1 (3 voturi)    
     Matrafirefox/Stefan/Daniels etc,etc. (Vineri, 31 octombrie 2014, 12:06)

     potaissa [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

     Cata nesimtire mai poti poseda dom`le? Nestiind absolut nimic despre restul lumii in afara urii tale fata de tot si toti care nu-ti impart parerile bolnave ,ai tupeul sa te amesteci peste tot dand sfaturi ca o baba. Geh scheißen!
  • +5 (5 voturi)    
   Portland? (Joi, 30 octombrie 2014, 10:14)

   DaniAndi [utilizator] i-a raspuns lui RomanAmerican

   Se poate vota in Portland, la 2 ore distanta.

   Vorba celui de mai sus, te costa 5 ore de drum si probabil 50$ pe benzina, inca vreo 10$ un sandvis si o bautura...dar merita, sa votezi NU pentru Ponta!
   • +1 (1 vot)    
    In 2009 la Portland (Vineri, 31 octombrie 2014, 8:51)

    John M. [utilizator] i-a raspuns lui DaniAndi

    s-a facut "car pool" pentru a merge la vot. Cei cu Jeep au dus 6 in masini si au "shared the expenses". Why don't you do it again?! It's worth it...
  • +1 (1 vot)    
   Hotul de Ponta (Joi, 30 octombrie 2014, 22:27)

   Strainul [utilizator] i-a raspuns lui RomanAmerican

   Cel mai bine ar fi sã se facã o urnã mobilã care s‼8 circule prin america sã strîngã voturile celor care stiu de România numai la alegeri. Dacã locuiti in USA ce vã doare-n c.. cinei presedinte-n tarã. Tovarãsul Bãsescu a fost ales de voturile din strãinãtate si-a dus tara-n paradis. Încã o datã tot asa si vai de "dulcea Românie tara mea de dor"
   • 0 (0 voturi)    
    Trebuie sa intelegem (Vineri, 31 octombrie 2014, 8:58)

    John M. [utilizator] i-a raspuns lui Strainul

    ca un guvern si parlament comuniste nu vor lua niciodata initiativa de a elibera carti de vot cu chip pentru romanii din diaspora- 4-5 milioane, dintre care probabil 2 pana la 3 milioane ar vota contra lor. De aceea e esential sa NU iasa presedintele tot de la ei. Vor demola tot ce-a facut Basescu timp de 10 ani, in 10 zile.
    Mergeti la vot, fratilor, oriunde va aflati si oricat ar costa, ca alternativa e cumplita.
 • -11 (15 voturi)    
  Mda (Miercuri, 29 octombrie 2014, 16:57)

  Taras Bulba [utilizator]

  Mda.....cel mai apropiat centru de votare este la Phenian sau Seoul....sa ma incumet?

  O urna mobila pe-aici pe la Vladivostok ceva?
  • +12 (12 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 29 octombrie 2014, 17:25)

   [anonim] i-a raspuns lui Taras Bulba

  • +9 (9 voturi)    
   Phenian-ul.. (Joi, 30 octombrie 2014, 4:12)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Taras Bulba

   .ar fi o alegere buna.
   • +2 (4 voturi)    
    one way ticket (Joi, 30 octombrie 2014, 10:55)

    stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    bini di tat.
 • +9 (15 voturi)    
  nedumerire (Miercuri, 29 octombrie 2014, 18:02)

  uzu [utilizator]

  eu nu inteleg o treaba: daca debilii si alienatii mintal pusi sub interdictie si persoanele care sunt condamnate prin hotarare judecatoreasca definitiva la pierderea drepturilor electorale nu au drept de vot .... de unde aduna Ponta aia 37% ?
  • +10 (12 voturi)    
   “Un popor de oi naste un guvern de lupi” (Joi, 30 octombrie 2014, 1:24)

   MaryLu [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   stranga voturi ponta de la oi,efectul d turma nu a disparut.Si cand e vb de PSD oile nebune te manaca daca imcerci sa le ridici voalul rosu de pe ochi."Au inebunit salcamii!"
  • +7 (9 voturi)    
   De la debilii fara certificat sa ateste asta (Joi, 30 octombrie 2014, 2:43)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   si de la moroii lui Dracnea.
  • -9 (9 voturi)    
   De la destepti ca tine, (Joi, 30 octombrie 2014, 8:40)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   care vorbesc si apoi isi dau peste gura pentru ce enormitati au debitat!!!
  • +9 (9 voturi)    
   Suuuper! (Joi, 30 octombrie 2014, 9:00)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   Din cimitire, evident! A! Si din carciumile satesti.
  • +2 (2 voturi)    
   uite de la domnii si doamnele din imagine (Joi, 30 octombrie 2014, 10:31)

   dnicu [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   Au buletin is vaccinati si numai buni de dus la vot:

   https://www.youtube.com/watch?v=8x6MWL2Yvuo

   https://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU

   https://www.youtube.com/watch?v=ng30jJT1fSE
   • 0 (2 voturi)    
    ai uitat de autorii Bibliei (Joi, 30 octombrie 2014, 12:23)

    Europiu [utilizator] i-a raspuns lui dnicu

    ca si aia e tare.

    Bottom line: votul universal e o pacoste!
   • +2 (2 voturi)    
    "mandri ca suntem romani" ??? (Joi, 30 octombrie 2014, 14:41)

    roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui dnicu

    Mie mi-e de-a dreptul rusine in fata acestor specimene...Si cand te gandesti ca astia ne pot pecetlui soarta pe 5-10 ani sfidandu-ne cu seful lor ponta plagiatorul te apuca damblaua, s-o zic mai pe limba lor. Oare ministreasa Abramburica, cum s-o fi simtind, unii pare sa-i fi fost chiar elevi in sumbru-i ministeriat... Rugaminte: eu voi distribui cele trei licuri pe fb, daca veti face la fel poate reusim o mobizare mai mare la vot!
   • 0 (0 voturi)    
    razi, tu, razi, Harap-Alb (Joi, 30 octombrie 2014, 23:49)

    muma_padurii [utilizator] i-a raspuns lui dnicu

    dar o campanie electorala pt prezidentiale dureaza doar o luna? ... intra 14 candidati?! ...mari dosare de coruptie se suprapun peste pt ca unii n-au avut curajul sa le porneasca cu luni inainte ( si mai scoteau din candidati) ?... primul ministru intra in campanie, pastrandu-si in acelasi timp locul in executiv?

    daca "intelighentia" o da asa in brambureala, ce sa ceri de la marginalizatii aia ??
 • +2 (2 voturi)    
  In Calgary sau Edmonton nimic (Joi, 30 octombrie 2014, 14:48)

  Parzivall [utilizator]

  Si sunt cateva zeci de mii bune de romani.
 • 0 (0 voturi)    
  Din nefericire.... (Joi, 30 octombrie 2014, 18:09)

  Cadillac [utilizator]

  "Nu conteaza CITI se duc la vot;

  Conteaza CINE numara voturile..."

  Iosif Visarionovici Stalin

  1953!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by