Luni, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi temporar noros in sud-est si mai mult senin in rest. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat, relateaza Mediafax.

In tara

Luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in vestul si centrul tarii, iar cele minime se vor situa intre 0 grade in depresiuni si 17 grade in Dealurile de Vest.

Marti,vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, mai ales spre seara si noaptea, la inceput in vestul si nord-vestul tarii, apoi si in celelalte regiuni. Va ploua slab, pe arii restranse in Banat, Crisana si Maramures si doar cu totul izolat posibil in rest. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 grade in depresiuni si 15...16 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse va fi ceata, indeosebi in sudul, estul si centrul tarii.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa luni si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari la inceputul intervalului si din nou noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.