Politistii fac, joi dimineata, 41 de perchezitii in judetele Mures, Bistrita-Nasaud si Cluj, la societati comerciale si la locuintele unor persoane suspectate ca ar fi produs si comercializat in afara antrepozitului fiscal produse accizabile, in special alcool, prejudiciul fiind de 100.000 de euro, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Mures, 41 de perchezitii au loc, joi dimineata, in Mures, Bistrita-Nasaud si Cluj, pentru probarea activitatii infractionale a mai multor persoane suspectate de infractiuni de evaziune fiscala cu produse accizabile, intr-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Mures, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Mures.

Conform sursei citate, perchezitiile au loc la sediile a 12 societati comerciale si la locuintele unor persoane care ar fi produs, achizitionat si comercializat in afara antrepozitului fiscal produse accizabile, in special alcool.

Prejudiciul estimat de anchetatori pana in prezent este de 100.000 de euro. La perchezitii participa 85 de politisti, sprijini?i de jandarmi, din judetele Mures, Bistrita-Nasaud si Cluj.