Elena Basescu a fost implicata, marti dupa-amiaza, intr-o tamponare usoara in zona Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, anunta B1 Tv. Masina condusa de fiica cea mica a presedintelui a fost acrosata usor de un sofer neatent. Din primele informatii, vina pentru accident apartine celuilalt sofer.

HotNews.roFoto: Hotnews

Elena Basescu se afla acum la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde este supusa unor investigatii dupa accident.

Fiica cea mica a sefului statului este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Elena Basescu si sotul ei, Bogdan Ionescu, mai au o fetita in varsta de un an.

UPDATE Ora 16:45: Elena Basescu nu prezinta probleme de evolutie a sarcinii, dupa accidentul rutier in care a fost implicata marti dupa-amiaza, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Spitalului Universitar Bucuresti.

Potrivit surselor citate, Elena Basescu a fost adusa de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar, unde, in urma investigatiilor, medicii au concluzionat ca pacienta nu are probleme de sanatate in urma accidentului, inclusiv in ceea ce priveste evolutia sarcinii.

Accidentul s-a produs in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, in jurul orei 14.30, dupa ce un barbat aflat la volanul unui autoturism de teren nu ar fi cedat trecerea si s-a ciocnit cu masina condusa de Elena Basescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu este insarcinata in luna a cincea.