Politia Prahova a deschis dosar de cercetare penala pentru omor din culpa in urma accidentului de pe DN1 soldat cu decesul a sase persoane si provocat de un tanar de 28 de ani care ar fi vrut sa se sinucida, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a fost deschis dosar de cercetare penala pentru omor din culpa in urma accidentului produs sambata seara, cand un tanar de 28 de ani a intrat cu masina pe contrasens, lovit violent un autoturism BMW in care se aflau cinci oameni.

Politistii de la Serviciul Rutier au efectuat timp de cateva ore cercetarea la locul accidentului, iar masinile implicate, care sunt distruse in totalitate, transformandu-se in mormane de fiare, vor fi supuse unor verificari tehnice pentru a se stabili inclusiv viteza cu care rulau, anchetatorii spunand ca viteza cu care conducea tanarul care a provocat accidentul era extrem de mare.

Conform surselor citate, cazul urmeaza sa fie preluat de un procuror, iar anchetatorii asteapta acum rezultatele necropsiei, care vor arata inclusiv daca George Dumitru, tanarul care a provocat accidentul, consumase alcool sau droguri inainte de a urca la volan.