Sambata, vremea se va ameliora ca aspect, iar la amiaza valorile termice vor fi usor mai ridicate decat in ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si in estul teritoriului, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sud-estice si in zona montana, transmite Mediafax.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade, mai scazute, spre 0 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali unde se va forma bruma. Izolat se va semnala ceata.

Bucuresti: Vremea se va ameliora ca aspect, iar ziua va fi mai calda decat precedenta. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

La munte: Cerul va fi temporar noros; trecator si pe arii restranse va ploua slab, ziua in Carpatii Meridionali, iar noaptea in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

La mare: Vremea va fi schimbatoare ca aspect, cu cerul variabil. Vor mai fi posibile ploi slabe la inceputul intervalului. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 21 grade, iar cele minime intre 12 si 13 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 16 si 19 de grade.

Duminica

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar in estul si sud-estul tarii, precum si la munte vantul va avea intensificari temporare. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in zilele precedente, vor fi cuprinse intre 16 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, mai mici, spre -3 grade in depresiunile intramontane, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceata.

La munte: Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari temporare pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

La mare: Vremea va fi in general frumoasa, normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin.noaptea. Vantul va sufla in slab si moderat, cu intensificari la inceput. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre de 19 si 20 grade, iar cele minime intre 11 si 13 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 17 si 19 de grade.