Joi, valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii. Nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice si nord-vestice, unde local, spre seara si mai ales noaptea, va ploua. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii ca izolat sa ploua slab, indeosebi in sud, spre sfarsitul intervalului, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni, spre 1...2 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 8...10 grade, usor mai scazuta in zona periferica.

Vineri

Vremea se va raci in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si mai ales ziua local va ploua, indeosebi in sudul tarii si in zonele de deal si munte. Ploile vor avea si caracter de aversa, iar trecator se vor semnala descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane si in sud-vestul teritoriului, iar in a doua parte a intervalului in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 13 grade.