MedLife isi extinde prezenta in Brasov si inaugureaza un Centru de Pediatrie care ofera pacientilor asistenta medicala non-stop si o echipa medicala formata din unii dintre cei mai renumiti medici specialisti pediatri din oras.Centrul pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale: alergologie, endocrinologie, ORL, gastroenterologie, nefrologie, neurologie, medicina respiratorie pediatrica, pediatrie, psihologie si logopedie. Totodata, echipa medicala se afla in colaborare cu Spitalul Clinic de Copii Brasov, astfel incat sa raspunda in permanenta oricaror nevoi medicale ale pacientilor.

Medlife Brasov- pediatrieFoto: MedLife

Centrul este situat pe strada Nicopole, nr. 65, are o suprafata de aproximativ 130 de metri patrati si dispune de trei cabinete medicale, o sala de asteptare, precum si de un spatiu de joaca special amenajat pentru copii, cu mocheta colorata, jucarii, masute si scaunele, care vor crea o

atmosfera placuta si prietenoasa pentru cei mici.

Programul de functionare al centrului este non-stop, de luni pana duminica, iar intre orele 20:00-08:00 programul functioneaza prin linii de garda. Pentru efectuarea unei programari, pacientii pot apela numarul de telefon scurt 0268/960.

MedLife s-a lansat pe piata din Brasov in anul 2010, ca urmare a finalizarii unei tranzactii de preluare in proportie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. Ulterior, in 2011, compania a investit in dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar si in achizitionarea, in proportie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privata din Romania.

In prezent, Brasovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, pe langa Centrul de Pediatrie compania fiind prezenta cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, doua hyperclinici, doua laboratoare de analize medicale, unul in Brasov si altul in Sfantu Gheorghe, doua centre medicale la Fagaras si Sfantu Gheorghe.