Vineri, cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul si sudul tarii, precum si la munte, unde local vor mai fi ploi si, posibil, descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei. Izolat cantitatile de apa vor mai depasi 10...15 l/mp, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, citate de Mediafax.

Vantul va avea intensificari temporare in sud-estul tarii si in zona montana si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 de grade in Oltenia, in nordul Moldovei si in depresiuni si 28...29 de grade in sud-estul, nord-vestul si, izolat, in centrul tarii. Temperaturile minime se vor incadra intre 6 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral.

La Bucuresti:

Vineri, cerul va fi temporar noros si, trecator, va ploua slab. Vantul va sufla moderat in cursul zilei si in general slab, noaptea. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

La munte:

Vineri, cerul va avea innorari si local, mai ales in Muntii Banatului, vor mai fi ploi si posibil descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei. Izolat cantitatile de apa vor mai depasi 10...15 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare:

Vremea va fi, vineri, schimbatoare ca aspect. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare in timpul zilei dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare la tare, cu viteze care la rafala vor atige 55-60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 26 de grade, iar cele minime intre 20 si 21 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 23 de grade.