Marti, vremea se va incalzi usor, astfel ca maximele termice vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul serii si, mai ales al noptii, in regiunile vestice, nordice, centrale si de nord-est, informeaza Mediafax.

Se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Maramures, local in Crisana si pe arii restranse in Transilvania, Banat si nordul Moldovei. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 18 grade, usor mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral. Izolat in centrul tarii vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti

Vremea se va incalzi usor, astfel incat temperatura maxima va fi de 29...30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 14...16 grade.

Miercuri

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

In sud si sud-est, vremea va fi in general frumoasa, calduroasa in orele amiezii, iar cerul va fi variabil spre senin in cursul zilei, dar se va innora partial pe parcursul noptii cand izolat se vor semnala manifestari specifice instabilitatii atmosferice.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in Maramures si nordul Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 10 grade in depresiuni si 22 de grade pe litoral.