Traficul se desasoara ingreunat din cauza aglomeratiei vineri seara, dupa ora 18:00, pe sensul de urcare al DN1 Ploiesti - Brasov, intre Sinaia si Azuga, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto care doresc sa se deplaseze dinspre Ploiesti catre Brasov pot utiliza ruta DN1A Valenii de Munte - Cheia - Sacele, recomanda politistii rutieri.

Conform sursei citate, circulatia auto pe autostrada Bucuresti - Constanta se desfasoara in conditii normale. De asemenea, la ora semnalata, nu erau drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier.

"Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum (atentie la temperaturile extrem de ridicate), sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice si sa isi cupleze centurile de siguranta", se arata in comunicatul IGPR.