Felix Rache, realizatorul unei emisiuni la Antena 3, organizeaza luni un protest chiar in fata casei presedintelui Traian Basescu din strada Mihaileanu. Rache a anuntat pe contul sau de Facebook: "Astazi, 15.00, flash mob la casa din Mihaileanu. Dam din mâini, sa-i facem vânt consumatorului. Din case".

Felix RacheFoto: Antena 3

Reamintim ca duminica a avut loc un miting neautorizat la Palatul Cotroceni, miting initiat de vedetele Antena 3 Mircea Badea si Mihai Gidea. La mitingul de duminica, unde au participat circa 4.000 de oameni, s-au inregistrat violente ale participantilor la adresa ziaristilor, acte la care jandarmeria a asistat pasiva.

In jurul orei 15:10, in fata casei din strada Mihaileanu s-au prezentat Felix Rache si Mircea Badea, alaturi de un grup restrans de persoane, in mare parte pensionari.

"Poate ii facem vant de aici, ca din CEC trebuia sa ii faca vant Banca Nationala a Romaniei, dar vad ca nu i-au facut", a spus Felix Rache, adaugand: "Eu cred ca astazi suntem niste oameni liberi, nu stim maine cum o sa fie. Azi dam din maini, maine s-ar putea sa zornaim", aluzie la faptul ca i s-ar putea pune catuse.

Felix Rache a sustinut ca in dosarul ICA nu exista niciun prejudiciu, "doar prejudiciul de imagine al lui Traian Basescu".