Reprezentantii Trustului Intact au transmis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate prin care transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este "un abuz intolerabil intr-un stat de drept". In mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta "cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra" si anunta ca "vom munci si mai mult". Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Mesajul Intact Media Group catre parteneri:

Intact Media Group a luat act cu dezaprobare de hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind procesul in care este implicat fondatorului trustului, Dan Voiculescu. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil intr-un stat de drept.

Mai mult, consideram ca aceasta masura reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat intr-un an cu puternica miza electorala dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu a fost accelerat si finalizat printr-un abuz. Suntem convinsi ca intelegeti foarte bine contextul.

Va asiguram ca vom continua sa informam opinia publica asupra oricarui exces de putere. In acelasi timp, va oferim cele mai bune programe de divertisment, evenimente, muzica si posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra. Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic.

Va multumim pentru parteneriatul de valoare si va incredintam ca vom munci si mai mult, pentru a va oferi cea mai buna platforma de comunicare.

Suntem in piata media de peste 20 de ani, ne cunoastem bine. Este evident ca resimtim nedreptatea facuta fondatorului Grupului la nivel afectiv. Ii multumim ca a reusit sa creeze un business care a devenit cea mai importanta platforma media din Romania si care va fi activ vreme de generatii. Suntem parte din lupta lui si vom ramane pana la capat. Pe de alta parte, intreaga noastra echipa de management si toti profesionistii Intact se vor asigura ca rezultatele cele mai bune vor fi si de acum inainte!

Citeste si: