Meteorologii anunta ca miercuri vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime intre 28 de grade in nordul tarii, in depresiuni si in dealurile Olteniei si Munteniei si 33 de grade in est si sud-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi dupa-amiaza si seara, dar va mai ploua doar local in zona montana si pe arii restranse in vest, sud-vest si centru.

Si la Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade.

  • Joi, va mai ploua pe arii extinse in Banat si Crisana si local in Oltenia si zona de munte. In restul teritoriului vremea va fi in continuare calduroasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in Oltenia si 34 de grade in est si sud-est.

In Bucuresti, vremea va fi in continuare calduroasa, joi, iar conditiile de averse vor fi reduse. Temperatura maxima va urca la 32 de grade.

  • Vineri, vremea va fi calduroasa in toate zonele de campie si podis, izolat chiar caniculara in sud-estul tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 29 de grade in depresiuni, in sudul litoralului si 35 de grade in Baragan si Dobrogea. Doar trecator vor mai fi ploi slabe in vestul extrem si in zona de munte, mai ales dupa-amiaza. 

    In Bucuresti, vremea se va mentine calduroasa vineri. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar maxima zilei va fi de 33 de grade.