Procurorii fa luni dimineata perchezitii simultane la noua adrese din judetul Caras-Severin. Anchetatorii efectueaza cercetari fata de reprezentanti ai unor societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, informeaza un comunicat de presa al Parchetului General.

Ora 12:23 Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca vicepresedintele PSD Caras-Severin Ion Bejerita este vizat in dosarul de evaziune fiscala de cinci milioane de lei in care luni au loc perchezitii, una dintre acestea fiind la locuinta lui Bejerita.

Potrivit surselor, una din cele noua perchezitii care au loc, luni, in judetul Caras-Severin, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de cinci milioane de lei este la locuinta vicepresedintelui PSD Caras-Severin Ion Bejerita.

Bejerita este finul vicepresedintelui PSD pentru regiunea de vest, deputatul Ion Mocioalca.

De asemenea, au loc perchezitii la locuinta omului de afaceri Axinte Obrejan, afirma sursele citate.

Si Digi 24 informeaza ca inn ancheta este vizat si vicepresedintele PSD Caras Severin, Ion Bejerita. Zece persoane vor fi aduse la audieri la Parchetul General.

Potrivit comunicatului, exista suspiciuni ca in perioada 2009 - 2014, ar fi inregistrat in evidentele contabile operatiuni fictive, cauzandu-se un prejudiciu estimat la 5.000.000 lei.

Actiunea este efectuata cu sprijinul Directiei de investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii.

Stirea se actualizeaza