O furtuna puternica s-a abatut asupra orasului Mangalia. Pana acum nu au fost inregistrate victime. Mai multi copaci au fost doborati de vant, iar unii s-au prabusit peste masinile parcate. In unele cartiere strazile au fost inundate, iar gospodariile oamenilor distruse de vantul puternic. Plaja din oras s-a transformat intr-un lac. Au fost raportate si inundatii. Apa a intrat in subsolurile a doua blocuri de la marginea localitatii Ovidiu, iar locatarii se tem pentru rezistenta cladirilor. De asemenea, in Olimp grindina, de dimensiuni mari, a cazut peste masini. In Mamaia si Constanta nu s-au inregistrat fenomene meteo deosebite, informeaza ziuaconstanta.ro.

Furtuna puternica in MangaliaFoto: reporterntv

Conform site-ului reporterntv.ro, Herghelia din Mangalia a fost grav afectata de o tornada. Fenomenul meteorologic extrem a maturat grajdurile, tiglele de pe cladiri, jgheaburile pentru animale si usile mai multor cladiri.

"A fost un adevarat prapad. Unul dintre angajati, aflat intr-un punct mai inalt spune ca a fost vorba de o tornada. El a vazut palnia", a declarat Istvan Antal, directorul Hergheliei Mangalia.