Patronul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, vineri, de politisti, dupa ce, la jumatatea lunii iunie, l-ar fi omorat pe managerul localului si ar fi dat apoi foc unui apartament situat deasupra restaurantului, pentru a crea impresia ca victima a murit in incendiu, sustin surse din Politie, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, in cursul zilei de joi, intr-un apartament situat deasupra unui restaurant de pe strada Gabroveni, care a ars in noaptea de 17 spre 18 iunie, a fost gasit cadavrul unui barbat, infasurat intr-un material textil.

In urma verificarilor, anchetatorii au constatat ca victima nu a murit in incendiu, ci este victima unei crime. Politistii Serviciului Omoruri au stabilit ca este vorba despre managerul restaurantului, care disparuse inca din data 13 iunie.

Conform anchetatorilor, principalul suspect este chiar patronul localului, care l-ar fi ucis pe manager ca urmare a unui conflict izbucnit pe marginea unor neintelegeri legate de bani.

Dupa ce ar fi comis omorul, patronul ar fi dat singur foc locuintei, iar cand pompierii au stins focul, acesta a ars cadavrul in alta parte, dupa care l-ar fi adus in apartament pentru a crea impresia ca acesta a decedat in incendiu.

Incendiul a izbucnit in noaptea de 17 spre 18 iunie, iar pompierii au intervenit atunci cu zece autospeciale de stingere.

Aproximativ 50 de metri patrati din cladire au fost afectati in urma incendiului, iar un pompier a fost ranit de o bucata de tencuiala care s-a desprins din acoperis.