Joi, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice, in prima parte a zilei in Banat, Crisana, Maramures si local in Oltenia si Transilvania, apoi mai ales in jumatatea de est a tarii si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si va cadea grindina, transmite Mediafax.

Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari mai ales in timpul ploilor, trecator putand lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in regiunile sud-vestice, vestice si centrale, vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 29 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 18 grade.

La Bucuresti

Vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si noaptea cand, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Vineri

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, ziua, in jumatatea de sud-est a tarii unde pe spatii restranse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in prima parte a intervalului, in Moldova, Dobrogea si Baragan, dar si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime, in general, intre 8 si 18 grade.