O eleva in varsta de 16 ani de la Colegiul Economic din Bacau este cautata de trei zile de zeci de politisti si pompieri, dupa de a disparut in conditii suspecte, in cursul dupa-amiezii de miercuri, de la internatul scolii. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, adolescenta a plecat, miercuri, in jurul orei 17:30, din caminul Liceului Economic ca sa se plimbe, insa nu a mai revenit la internat.

A doua zi dimineata, pedagogul institutiei de invatamant a anuntat disparitia fetei, politistii declansand actiunile de cautare: "Avand in vedere sesizarea facuta de catre pedagogul caminului privind plecarea voluntara a fetei s-au declansat activitatile de cautare a acesteia, persoana in cauza fiind data si in cautare nationala", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, adolescenta a plecat, miercuri, in jurul orei 17.30, din caminul Liceului Economic ca sa se plimbe, insa nu a mai revenit la internat.

A doua zi dimineata, pedagogul institutiei de invatamant a anuntat disparitia fetei, politistii declansand actiunile de cautare.

"Avand in vedere sesizarea facuta de catre pedagogul caminului privind plecarea voluntara a fetei s-au declansat activitatile de cautare a acesteia, persoana in cauza fiind data si in cautare nationala", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

In timpul cautarilor, politistii au gasit pe malul canalului de fuga al raului Bistrita, din municipiul Bacau, perechea de role cu care plecase fata din internat. In aceste conditii, a fost solicitat si sprijinul pompierilor bacauani, in vederea cautarii elevei in apele canalului respectiv.

La ora transmiterii acestei stiri, zeci de politisti si pompieri continua cautarile adolescentei.