Sambata, vremea va fi racoroasa, cu temperaturi maxime ce se vor situa intre 17 grade in depresiuni si 25 de grade in zonele de campie din vestul si sudul tarii. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate si ploi, mai ales averse, insotite de descarcari electrice in Muntenia si Dobrogea, local in zona montana, Transilvania, Banat si Oltenia si pe arii restranse in restul teritoriului, informeaza Mediafax.

Izolat cantitatile de apa mai pot depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, ziua, in sud si la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 7 si 17 grade.

Bucuresti

Vremea va fi racoroasa si in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

La munte

Vremea se va mentine in general instabila; vor fi innorari temporar accentuate si local mai ales averse, insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa pot depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros ziua, cand vor fi averse, in general slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 16 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.

Duminica

Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi mai ales in regiunile sudice si sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice, pe arii restranse in Moldova si in zona Carpatilor Orientali si izolat in Dobrogea si in Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua la munte, dar izolat si in regiunile vestice si centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20...21 de grade in nordul tarii si in depresiuni si 28 de grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai coborate in depresiuni, spre 4...5 grade.

La munte

Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse si descarcari electrice pe arii restranse in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.