Doina Basescu a declarat vineri ca este convinsa de nevinovatia sotului ei, Mircea Basescu, si ca familiei Anghel ar trebui sa-i fie rusine pentru bucuria afisata dupa retinerea acestuia, relateaza RomaniaTV.

"Suntem casatoriti de 35 de ani si il cunosc mai bine decat oricine altcineva. Imi pare rau ca lumea nu-l cunoaste. Nu doar ca noi am crezut in niste valori, le-am si respectat (...) Nu poate fi vorba de vinovatie, asa cum il stiu eu, este un om nevinovat", a declarat Doina Basescu, referindu-se la acuzatiile ce i se aduc sotului ei.

Doina Basescu a povestit si cum a ajuns sa-i boteze o nepoata lui Bercea Mondial, afirmand ca nu stia la acea vreme cine este Bercea Mondial: "Ei au un stil deosebit. 'Nu ne botezati ca suntem tigani?' Intre a fi acuzati ca suntem rasisti si a boteza un copil, le-am botezat. Nu stiam cine era Bercea".

"N-am facut-o cu mare placere, mai ales ca a fost foarte mediatizat la vremea aceea", a precizat Doina Basescu. Ulterior botezului, cele doua familii s-au intalnit de mai multe orice, la solicitarile familiei lui Bercea Mondial. "Erau niste oameni foarte politicosi si pareau de foarte bun simt. Au speculat sensibilitatea mea fata de copii. Cat de naiva am fost!", a spus sotia lui Mircea Basescu.

"Ar trebui sa aiba respect si ar trebui sa le fie rusine pentru bucuria pe care o afiseaza si pentru ceea ce ne-au facut", a mai afirmat Doina Basescu referindu-se la modul in care s-au comportat dupa retinerea lui Mircea Basescu.