UPDATE 11:30 - Facebook si-a revenit, in jurul orei 11:30, dupa ce timp de mai bine de 30 de minute reteaua de socializare a fost picata la nivel global. Reteaua de socializare a inceput sa intampine probleme de functionare joi dimineata, incepand cu ora 10:55, ora Romaniei. Reteaua a avut probleme la nivel global.

Facebook, picatFoto: Hotnews

Cea mai mare retea sociala din lume are probleme cu afisarea newsfeed-ului, in timp ce conturile personale si paginile de produs pot fi accesate, atat in Romania, cat si la nivel international.

Caderea nu a fost doar una locala, ci pe plan mondial, confirma presa din mai multe regiuni, din Emiratele Arabe, pana in Marea Britanie si SUA. The Guardian noteaza ca partea speciala tine de faptul ca este prima oara cand Facebook este "cazut" peste tot in lume mai mult de cateva minute.

In plus, mai multe site-uri care verifica starea retelei au confirmta ca Facebook a picat. Potriviti monitorizarilor, reteaua de socializare a incetat sa mai fie accesibila in jurul orei 10:55, ora Romaniei.

Harta utiliaztorilor care au raportat ca Facebook a picat (19 iunie)

Harta utiliaztorilor care au raportat ca Facebook a picat (19 iunie)

Foto: Google

Potrivit acestor site-uri de monitorizare, reteaua a fost picata la nivel international, raportari venind din toate colturile lumii.

Cele mai multe raportari au venit din zona Europei unde este plina zi. (Vezi harta alaturata)

Vom reveni cu amanunte