Joi, vremea va fi in general instabila. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, in zona de munte si pe arii restranse in restul teritoriului, potrivit Mediafax.

Pe parcursul noptii nebulozitatea si fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor extinde in jumatatea de sud a tarii. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si va cadea grindina.

Temperaturile maxime, in scadere usoara in cea mai mare parte a tarii, vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 19 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general instabila. Ziua cerul va fi variabil, insa incepand din orele serii si mai ales pe parcursul noptii, nebulozitatea se va accentua si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Vineri:

Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

Pe spatii restranse, in special in jumatatea de est a tarii si la munte cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor continua sa scada, cu precadere in sudul si in estul tarii si se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 9 si 17 grade.