Marti, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cea mai mare parte a tarii, in special dupa-amiaza si in prima parte a noptii, transmite Mediafax. Vor fi innorari temporare si, pe arii relativ extinse, averse insotite de frecvente descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si va cadea grindina.

Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta in regiunile vestice, se vor incadra intre 21 de grade in Dealurile de Vest si 31 de grade in Baragan, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade.

BUCURESTI

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si in prima parte a noptii cand se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

MIERCURI

Vremea va fi in general instabila si se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in regiunile extracarpatice, in timp ce in restul tarii valorile diurne se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. In nord, centru si est, precum si in zona montana, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia pe arii restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 19 grade.