Date referitoare la "incidentul" care a avut loc în seara zilei de marti, 20 Mai 2014, în hotelul în care era cazat vicepresedintele SUA, Joe Biden, si care l-a avut ca personaj central pe Nelson Mondialul, cunoscut al cercurilor interlope, dezvaluie aproape pas cu pas ce s-a întamplat. Nelson Simone Pop, alias "Mondialul", a ajuns marti, la ora 14.50, cu putin înainte de aterizarea vicepresedintelui SUA în Romania si s-a cazat în acelasi hotel cu oficialul american. Datele respective arata ca Nelson Simone Pop, zis si Mondialul, avea deja o rezervare facuta pe numele sau.

Nelson Mondialul urma sa stea în acelasi hotel cu vicepresedintele Joe Biden pana a doua zi, miercuri, 21 Mai 2014. Costul unei nopti de cazare a fost de 550 ron si, potrivit datelor de mai sus ale facturii, în dreptul casutei ce arata compania apare scris: "Antena TV Group".

Aceleasi date arata ca Nelson Simone Pop, alias "Mondialul", nu a mai fost pana acum cazat în respectivul hotel de lux. (...)

Important de subliniat este ca aparitia oricarei brese de securitate sau a unui posibil atentator în dispozitivele de protectie si de securitate ale vicepresedintelui american, aflat pe teritoriul Romaniei, ar fi pus atat principalele institutii din Romania, cu atributii în domeniul securitatii nationale, cat si pe cele ale SUA, într-o reala dificultate. Si asta ar fi fost o premiera. Pana acum, niciun incident de securitate nu a aparut în Romania în vreuna din vizitele oficialilor americani sau straini.

● Citeste integral postarea pe blogul Sorinei Matei