Vremea va fi in general frumoasa luni si se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 26 de grade, anunta Mediafax. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si desarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si seara, local in zonele montane si doar izolat in restul teritoriului.

Luni, vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari asociate averselor. Minimele termice vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai coborate in depresiuni spre 4 grade.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor, astfel ca maxima termica va fi de 25...26 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 10...12 grade.

Marti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, local la munte, in estul tarii si izolat in celelalte regiuni. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai scazute in depresiuni.