Brigada Rutiera le recomanda soferilor ca joi dupa-amiaza sa evite pe cat posibil deplasarea pe traseul Piata Garii de Nord - Grivitei - Piata Victoriei, unde va avea loc un miting organizat de Unitatea Sindicatul Liber Metrou si la care, conform sindicatului, sunt asteptate 2.000 de persoane, informeaza Agerpres.

Conform unui comunicat de presa al Brigazii Rutiere, programul actiunii este urmatorul:

  • manifestarea publica incepe in intervalul 13:30 - 14:00, cand este programata adunarea participantilor in Parcul Garii de Nord;
  • intre orele 14:00 si 14:30 va fi un miting la Ministerul Transporturilor, pe aleea centrala din Parcul Garii de Nord;
  • intre 14:30 si 15,30, manifestantii vor porni in mars pe banda I pe traseul Piata Garii de Nord - Cal. Grivitei - str. Polizu - str. Buzesti - Piata Victoriei;
  • intre orele 15:30 si 16:30 vor protesta in Piata Victoriei, in spatiul delimitat de bd. Aviatorilor, sos. Kiseleff si breteaua de legatura dintre bd. Iancu de Hunedoara si sos. Nicolae Titulescu.

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor.

Politistii rutieri mai solicita conducatorilor de autovehicule sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Conducatorii de autovehicule sunt rugati sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.