Vreme rece si ploi in primele zile ale saptamanii. Prognoza meteo pentru luni si marti
Cantitatile de apa vor mai depasi izolat 10...15 l/mp in Oltenia, jumatatea vestica a Munteniei si in Carpatii Meridionali. La munte, la altitudini de peste 1500 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale mai ales in estul teritoriului.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 10...12 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in Banat si sudul Crisanei, iar cele minime intre 0 si 10 grade, usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali spre -3 grade. Izolat spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata, iar in zonele depresionare din nordul si centrul tarii se va produce bruma.
La Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va avea innorari si trecator, indeosebi in prima parte a zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 15 grade, iar cea minima de 6...8 grade.
Marti, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sud-vestul tarii si la munte, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in zona montana inalta.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 grade in nordul Moldovei si pe litoral si 20 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma. Izolat se va semnala ceata.

Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?