Directorul interimar al TVR, Stelian Tanase, va fi externat luni de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitala, unde i-a fost montat un stent dupa ce a suferit un infarct, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Stelian TanaseFoto: Arhiva personala

Decizia de externare vine dupa ce pacientul a fost monitorizat mai multe zile in urma interventiei chirurgicale.

Stelian Tanase a suferit infarctul in seara zilei de 19 aprilie si a fost internat de urgenta la Institutul "C.C. Iliescu". Acolo, medicii i-au desfundat o artera si i-au montat un stent - tub utilizat pentru mentinerea permeabilitatii arterelor.

Stelian Tanase, in varsta de 62 de ani, urma sa primeasca votul Parlamentului pentru functia de presedinte-director general al TVR, insasedinta plenului reunit a a fost sistata de presedintele de sedinta, Calin Popescu Tariceanu (PNL), fara a se trece la votul pentru noul presedinte al Consiliului de administratie al SRTv, liberalul constatand lipsa cvorumului de lucru.

Parlamentarii PNL, PDL, PPDD si neafiliati au parasit, marti, sedinta in care urma sa fie numit, prin vot, un nou Avocat al Poporului si presedintele Societatii Romane de Televiziune.