Vremea va fi calda, miercuri, dar va deveni treptat in general instabila. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari si ploi de scurta durata, mai ales in zonele de deal si de munte, precum si in sud-vestul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Noaptea vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in regiunile sud-vestice, precum si in zona Carpatilor Meridionali, unde cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade pe litoral si 26 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 6 si 15 grade.

  • La Bucuresti

Miercuri, vremea va fi calda, dar va deveni instabila incepand din orele serii, cand innorarile se vor accentua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 13...14 grade.

  • In tara

Joi, vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si, pe arii relativ extinse, vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Local, cu precadere in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor mai depasi 15 - 20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari in regiunile sudice, dar trecator si in restul teritoriului, in principal in timpul averselor. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara, se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade.