Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, romanilor din tara si din strainatate un mesaj cu ocazia Sarbatorii Sfintelor Pasti, prilej cu care le-a urat "sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera, pentru un viitor mai bun", transmite Agerpres.

"Doresc sa adresez tuturor romanilor din tara si din strainatate urarile mele cele mai calduroase cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Pasti. Fie ca Invierea Domnului sa ne aduca impreuna, in familie, si printre cei dragi sufletelor noastre si sa ne determine sa intelegem valorile pe care trebuie sa le impartim cu totii pentru binele comun al tuturor! Va doresc multa sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera, pentru un viitor mai bun, pe care il putem construi impreuna, pornind de la valorile in care credem si asupra carora trebuie sa reflectam mereu, pentru a le putea asuma ca repere in actiunile noastre. Sarbatori fericite si un Paste luminat de bucuria Invierii!", scrie seful statului in mesajul sau

Premierul Victor Ponta a urat si el, din Delta Dunarii, unde se afla alaturi de cei doi copii ai sai, sarbatori fericite tuturor romanilor.

"Cine a ales Delta ca destinatie zilele acestea a fost fff inspirat. Soare, pasari, verde tot si o ciorba de peste fara egal! De fapt Delta este mereu, pe orice vreme si in orice companie, un loc fabulos! Paste Fericit tuturor!", a scris Ponta, pe contul sau de Facebook.