Sambata, in vestul, sud-vestul si centrul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In zona montana inalta vor fi precipitatii sub forma de lapovita si trecator ninsoare, se arata in prognoza meteo publicata de Mediafax.

In tara:

In restul teritoriului innorarile vor fi temporare sambata, iar ploile se vor semnala pe arii restranse, indeosebi ziua.

Vantul va mai avea unele intensificari la munte si doar trecator in restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa intre 10 grade in Oltenia si 21 de grade in Maramures. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 10 grade.

Duminica

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua in jumatatea de vest a tarii si la munte, unde local va ploua slab. In restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in Oltenia si 21 de grade in Maramures, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 1...2 grade.

Bucuresti:

Sambata, cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei, cand temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.