Alexandru-Vasile Oprean, fost consilier personal in Cancelaria premierului Tariceanu, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Culturii, informeaza Mediafax.

Decizia de numire a fost semnata joi de premierul Ponta.

Oprean a mai lucrat ca si consilier superior la Primaria Bistrita.

Fostul sef ANRMAP din Guvernul Tariceanu, Marius Gogescu, numit de Ponta vicepresedinte in institutie

Fostul presedinte al ANRMAP din Guvernul Tariceanu, Marius Gogescu, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de vicepresedinte al institutiei, mai informeaza Mediafax.

Postul este vacant din luna februarie, cand Mircea Fechet a fost eliberat din functie, dupa iesirea de la guvernare a PNL.

Gogescu a fost numit la conducerea Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) de catre fostul premier Calin Popescu Tariceanu, in iunie 2007, detinand functia pana la inceputul lui 2009, cand a fost inlocuit de Cristina Traila, numita de catre premierul de atunci, Emil Boc.

Szep Robert (UDMR) a fost numit de Ponta comisar general adjunct la Garda Nationala de Mediu

Szep Robert (UDMR), fost director de dezvoltare in Consiliul Judetean Harghita, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de comisar general adjunct al Garzii Nationale de Mediu, potrivit Mediafax.

El a fost recomandat pentru functie de filiala Miercurea Ciuc a UDMR.

Decizia de numire a fost semnata vineri de premierul Ponta.