Unul dintre cele mai mari targuri de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de Top incepe vineri la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul celei de-a 16-a editii sunt asteptati 15.000 de vizitatori la standurile celor peste 90 de angajatori de top care ofera aproximativ 3000 de locuri de munca si programe de internship pentru studenti si absolventi.

Sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, FMCG, Consultanta, Financiar-Banking, BPO, Inginerie, Farma, Retail, Audit si Consultanta. Acestea ofera locuri de munca in domenii precum: IT, Client Service, Financiar - Bancar, Vanzari, Telecomunicatii, Inginerie, Marketing&PR, dar si in ariile de Resurse Umane, Logistica, Productie, Administrativ, Transporturi, Asigurari.

Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta, dar nu lipsesc nici programele de internship si pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera pasionati de domeniile: IT&C, finante - contabilitate, audit, inginerie, customer service, asigurari, resurse umane, achizitii, marketing si vanzari.

Evenimentul se desfasoara vineri si sambata intre 10:00 - 17:00. Intrare este gratuita si se se face pe baza de CV.