Peste 1100 de localnici din comuna constanteana Pestera, impreuna cu primarul independent Valentina Vrabie, au protestat marti fata de ¬abuzurile¬ autoritatilor judetene si ¬incalcarea flagranta¬ de catre seful Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu a drepturilor garantate de legea administratiei locale, relateaza EVZ.ro.

Protestatarii au venit la sediul CJ Constanta cu autocare inchiriate din alte judete. "Niciun operator de transport din judetul Constanta nu a vrut sa ne inchirieze macar un autocar. Toate cele 21 de autocare le-am adus din judetele alaturate. Va dati seama in ce teroare traiesc oamenii astia, au zis ca nu se poate, ca se supara domnul presedinte Nicusor Constantinescu, ca se supara mafia din Constanta. Asta este conducerea pe care o alegem, manipulandu-ne. Este o dovada clara ca judetul acesta traieste sub teroare si ar fi bine ca toti constantenii sa se trezeasca. Aici, azi, s-a aprins o scanteie. Rog pe domnii de la CJC sa se gandeasca. Daca prin comportamentul si prin indiferenta cu care trateaza administratia publica vor pune pe aceasta scinteie, benzina, peste cateva luni sunt convins ca vom reveni aici si cu siguranta, ni se vor alatura sute de mii de constanteni care traiesc la fel, in acest judet terorizat, umilit, batjocorit" a transmis primarul Valentin Vrabie.

Acestia nu au intrat in sediul Consiliului Judetean, presedintele Nicusor Constantinescu fiind internat intr-un spital din Bucuresti.

Citeste si: Achizitiile lui Nicusor Constantinescu: Cum a cumparat CJ Constanta iaurt, cornuri, toner si servicii de consultanta de zeci de milioane de euro de la firmele pesedistilor din judet