Premierul Victor Ponta a fost apostrofat, joi, la Pitesti, de un grup de persoane care l-au asteptat la intrarea in Palatul Administrativ din municipiu, oamenii intrebandu-l unde sunt locurile de munca promise, transmite Mediafax.

Victor Ponta a fost asteptat, joi, la Pitesti, la intrarea in Palatul Administrativ, de mai multe persoane care l-au intrebat unde sunt locurile de munca promise.

Premierul nu s-a oprit sa vorbeasca cu oamenii si a intrat, insotit de primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, in cladirea Palatului Administrativ, unde a avut o intalnire cu reprezentantii Dacia-Renault.

Printre cei care l-au intampinat pe Ponta la Pitesti s-a numarat si fostul sef al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu.

Presedintele PSD Arges, Tudor Pendiuc, a spus ca premierul va discuta cu autoritatile locale din judet despre autostrada Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu, despre realizarea unei centuri in zona de vest a Pitestiului, care va lega municipiul de localitatea Bascov, dar si despre exercitiul financiar 2014 - 2020.