Vremea va fi predominant frumoasa si calda in urmatoarele zile, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, si local in celelalte regiuni.

In tara

Vremea va fi predominant frumoasa si se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar local si in celelalte regiuni, cu precadere in Moldova, mai ales ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Muntenia, iar cele minime, in general, intre 0 si 9 grade.

In Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade.

Vineri

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda la nivelul intregii tari, abaterile pozitive fata de mediile climatologice specifice acestei date urmand a fi chiar si de 10...11 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Crisana, Banat si Moldova, precum si in zona montana.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral si 22 de grade in Crisana, Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei, iar cele minime se vor incadra intre -2...0 grade in depresiuni si 10...11 grade in Dealurile Banatului.