In sudul si in estul tarii vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice acestei perioade. Temporar va ploua pe arii extinse. In restul teritoriului vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local. In zona montana precipitatiile vor fi mixte, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Dealurile de Vest si in Maramures, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 7 grade.

La Bucuresti,vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima, mai ridicata decat in mod obisnuit in aceasta perioada, de 4...5 grade.

La munte, in Carpatii Orientali si Meridionali vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice acestei perioade. Temporar vor cadea precipitatii mixte pe arii extinse. In restul zonelor montane vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, cerul va fi temporar noros, iar precipitatiile se vor semnala local. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in zona inalta.