Noii ministri ai guvernului Ponta III au depus miercuri seara juramantul la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, care a salutat revenirea UDMR la guvernare, dar le-a spus membrilor cabinetului ca nu le ofera sampanie, deoarece Victor Ponta i-a taiat bugetul.

"Eu nu pot decat sa inchei prin a va dori mult succes. Salut revenirea la guvernare a UDMR, vechi aliati, si, va pot spune, intotdeauna aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, o spun din experienta", a declarat Basescu, dupa ce noii ministri au jurat cu mana pe Biblie si pe Constitutie.

"Sampanie nu am ca premierul mi-a dat un buget mic, asa ca discutati cu el sa v-o dea la Palatul Victoria", a precizat seful statului, razand, dupa care a avut o foarte discutie cu premierul Victor Ponta.

Traian Basescu s-a declarat impresionat de numarul mare de ministri tineri, notand ca a incercat si el acest lucru. "Cu unii am reusit, cu altii nu. Sper ca premierul fie mai norocos decat mine", deoarece "tineretea aduce si mai multa fantezie in exercitiul guvernamental, ceea ce, cred eu, e foarte bine", a mai spus acesta.

Citeste aici si: