Marti, vremea va fi predominant inchisa, dar mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii martie in majoritatea zonelor, informeaza Mediafax. Temporar va ploua, ziua in sudul si sud-vestul tarii si local in restul teritoriului, iar noaptea indeosebi in regiunile extracarpatice. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp in Oltenia si Muntenia. In zona montana vor fi precipitatii mixte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre 0 si 7 grade. Pe areale restranse va fi ceata.

La Bucuresti, vremea se va mentine inchisa. Temporar va ploua slab, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima, mult mai ridicata decat in mod normal, se va situa in jurul valorii de 5 grade.

Miercuri, vremea se va mentine calda, indeosebi valorile termice nocturne urmand a se situa peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in regiunile extracarpatice si local in restul zonelor, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. La altitudini de peste 1500 m precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 7 grade. Izolat se va semnala ceata.