Vineri, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, chiar deosebit de calda local in vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte. Cerul va avea innorari si izolat se va semnala burnita sau ploaie slaba, iar noaptea nebulozitatea se va accentua in vestul si nord-vestul tarii, unde pe arii extinse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice.

Temperaturile maxime, in usoara scadere fata de ziua anterioara, vor avea valori de la 7 grade in Moldova pana la 18 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 9 grade. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, desi valorile termice diurne vor marca o scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, mai ales noaptea, vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi treptat in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.

La munte, vremea va fi in continuare deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari si izolat se va semnala burnita sau ploaie slaba. Noaptea nebulozitatea se va accentua in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii extinse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Izolat pe vai si in depresiuni va mai fi ceata.