Abonamentele de tren, saptamanale si lunare, inclusiv cele cu reducere pentru elevi si studenti, pot fi achizitionate si de la automatele de vanzare bilete, care se afla in garile mari, plata realizandu-se doar prin card bancar, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

Abonamentele pot fi cumparate in orice zi a lunii, la orice ora, cu anticipatie de 30 zile fata de data de incepere a valabilitatii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din tara, se mai precizeaza in comunicatul CFR Calatori, care recomanda achizitionarea biletelor si abonamentelor de la automatele din gari pentru a evita aglomeratia de la casele de bilete.

Automatele de bilete CFR Calatori sunt amplasate in: Bucuresti Nord, Bucuresti Basarab, Azuga, Busteni, Sinaia, Predeal, Campina, Ploiesti Sud, Craiova, Timisoara Nord, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Brasov, Miercurea Ciuc, Sibiu, Sighisoara, Alba Iulia, Iasi, Bacau, Suceava, Galati, Braila, Buzau si Constanta.

Automatele de vanzare a biletelor functioneaza cu tehnologie touchscreen si sunt prevazute cu module si aplicatii necesare pentru rezervarea locurilor si emiterea legitimatiilor de calatorie.

Pentru informatii referitoare la automatele de bilete si pretul abonamentelor, precum si informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa-i contacteze pe reprezentantii acesteia la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului din statii.