Jurnalistii de la ReplicaOnline sustin ca au surprins un pensionar constantean care a venit sa ridice 3 pachete cu ajutoare alimentare de la Primarie cu un autoturism Volkswagen Passat. Pachetele sunt destinate unui numar de 49 de mii de constanteni: pensionarii cu venituri de pana la 900 de lei, persoanele cu handicap, cele cu venit minim garantat, precum si cei care nu realizeaza venit si au implinit 60 de ani.

ReplicaOnline sustine ca un barbat a parasit punctul de distribuire situat in cartierul Tomis II "inarmat cu 3 pachete, s-a uitat in stanga, in dreapta, s-a indreptat rapid catre autoturismul Volkswagen Passat si a depozitat in portbagaj alimentele". "Cine stie, poate ca facea doar un comision pentru batrani cu adevarat necajiti... Pe de alta parte, acum cateva luni, o persoana venita cu taxiul sa-si ia alimentele, a devenit tare nervoasa la vederea ziaristilor curiosi: Ce, e dreptul meu!, a spus respectivul, grabit sa se faca nevazut cu masina", mai scrie ReplicaOnline.

Pachetele de ajutor contin un pui, 1 kilogram de zahar, 1 kilogram de faina, 1 litru de ulei si 1 kilogram de orez. Pachetele au fost distribuite cu o inatrziere de o saptamana, din cauza ca TIR-urile care au transportat alimentele au intarziat din cauza viscolului din ultima perioada.