​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la ora 08.45 circulația rutieră mai este închisă temporar pe patru tronsoane de drumuri nționale, din judetele Botosani si Constanta.

Drumuri inchise:

- DN24C Manoleasa – Rădăuți Prut ( județul Botoșani);

- DN 29 Botoșani – Săveni – Manoleasa (județul Botoșani);

- DN 29A Dorohoi – Rădăuți Prut (județul Botoșani);

- DN 3 Ostrov – Băneasa (județul Constanța).

Pe DN24D Vârlezi – Cuca (județul Galați) este instituită o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 și 104 (în zona localității argeșene Arefu), o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu – Fetești, pe sensul de circulație Constanța – București, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricție în acest sens.

Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise. În schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Ploieşti – Urziceni este închis.

De precizat că au fost ridicate restricțiile pentru autovehiculele de transport marfă, instituite din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la ieșirea din țară în punctele de trecere a frontierei Jimbolia și Stamora Moravița (județul Timiș) și Naidăș (județul Caraș-Severin).