Armata a trimis in judetul Buzau o autofreza, utilaj special construit de militari pentru deszapezire, ca sa-i ajute pe drumarii care incearca sa elibereze drumurile din judet. In replica, un oficial al Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi (CNADNR) sustine ca militarii mai mult au incurcat, potrivit Digi 24.

Purtatorul de cuvant al Garnizoanei Targoviste, mr. Aurel Dragan, a confirmat pentru Adevarul ca utilajul cu autofreza construita de militari a ajuns la sinistratii din Buzau. Sursa citata a mai spus ca inginerii militari au mai primit inca o comanda pentru constructie unei alte freze, din partea MApN.

Marius Velicu, responsabil de sector national din partea CNADNR, a declarat insa pentru Digi 24 ca armata nu a facut decat sa-i incurce: "Noi i-am scos pe MAPN, care ne-au incurcat, si am tras de masinile lor toata noaptea trecuta. Cereti-le logistica pe care o au in dotare si vedeti daca au vreun utilaj de deszapezire. Noi suntem cei care mergem dupa bolnavi prin toate hatisurile. Suplimentarile au venit tot din partea drumurilor nationale. (...) Deci au venit colegii mei de la alta sectie, e normal sa ne ajutam".